Tubettaja lähetti rajun viestin autoliikkeelle – poltti hulppean Mercedes-Benzin!

Venäläinen tubettaja Mikhail Litvin poltti hulppean Mercedes-Benzin keskellä peltoa, vain kiusatakseen paikallista autoliikettä.

YouTubessa nähdään tänä päivänä melkoisia tempauksia, mutta tämä Mikhail Litvinin tapaus nousi monien yläpuolelle. Yli 5 miljoonaa tilaajaa YouTubessa omaava tubetähti julkaisi videon, jossa hän polttaa luksus Mercedes-Benzin keskellä peltoa.

Videon alussa Litvin ajaa Mercedes-Benz GT 63 S -auton pellon keskelle, jonka jälkeen hän kaivaa peräluukusta hurjan määrän polttoainetta ja kaataa ne auton sisälle. Videon lopulla auto sytytetään palamaan ja Litvin poistuu paikalta vanhalla Lada -autolla, jonka hänen kaverinsa joutui työntämään käyntiin.

Litvin on aiemmin kertonut, että hän on kyllästynyt autonsa huoltamiseen, joka on tehty aina autoliikkeen puolesta välinpitättömästi. Huonon palvelun ja korjauksien vuoksi Litvin päätti tuhota autonsa.

Luultavasti Litvin näki silmissään myös näyttökerrat, jotka hän tulee tempauksellaan saamaan. Kirjoitushetkellä videolla on jo huimat 12 miljoonaa näyttökertaa.

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit