Striimaaja yritti auttaa janoista koiraa – meni täysin penkin alle!

Striimaaja yritti auttaa koiraa, jonka hän bongasi kesken striimaussession Pohjois-Korean Gyeongsan -nimisessä kaupungissa.

CookSux näki tiistaina mahdollisuuden toimia hyväsydämmellisesti ja auttaa janoisen näköistä koiraa, joka oli kiinnitetty ketjuun auringon alle. IRL-striimaajan ajatus oli hyvä, mutta toteutus sitäkin kamalampi.

CookSux päätti kaataa viimeiset pullovetensä koiralle, mutta hän ei selvästikkään ollut janoisella tuulella. Koira käänsi samantien kulhon tassuillansa ympäri ja tarttui siihen, kun upouuteen leluun.

Turhautuneen ja hävinneen näköinen CookSux jäi koiran reaktion jälkeen tuijottamaan kameraa niin sanotulla ”tonnin seteli” -ilmeellä, ja sanoi ”Ette tiedä, mitä näiden koirian kanssa pitää tehdä, ette tiedä”.

Huvittavan näköistä videoklippiä on katsottu kirjoittamishetkellä yli 38 000 kertaa, joka on kolminkertainen määrä, mitä normaalisti hänen striimissään vierailee.

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit