Striimaaja hylkäsi 600 000 dollarin sopimuksen – ystävät olivat tärkeämpiä!

Striimaaja hylkäsi 600 000 dollarin sopimuksen! Twitchista tuttu Matthew “Mizkif” Rinaudo paljasti katsojilleen faktoja itsestään.

Noin viikko sitten Mizkif piti katsojilleen session, jossa he saivat kysyä tähtistriimaajalta kysymyksiä ja hän vastasi kaikkiin rehellisesti.

Yksi katsojista kysyi hänen nykyisestä organisaatiostaan ja taloudellisista asioista.

– En halua liittyä organisaatioon vain laittaakseni mainokset rullaamaan ja tienatakseni rahaa. Kerron teille, kuinka suuren tarjouksen olen saanut, minulle tarjottiin 600 000 dollaria kahdesta vuodesta organisaatiosta ja hylkäsin sen. Hylkäsin sen siksi, että haluan olla ystävieni kanssa tässä organisaatiossa [OTK], koska tykkään olla kavereideni kanssa.

Mizkif on yksi One True King -organisaation perustajajäsenistä, jossa mukana on todella suosittuja striimaajia, kuten Asmongold, Tipsout, Esband ja Rich Campbell.

OTK-organisaation avulla Mizkif voi tuottaa sellaista sisältöä, mitä hän tahtoo, eikä hänen siltikään tarvitse huolehtia taloudellisista asioista, sillä hänen kanavansa itsessään tuottaa hänelle jo melkoisen summan kuukaudessa.

Yhdysvaltalaisella striimaajalla on tällä hetkellä Twitchissä yli 730 000 seuraajaa ja noin 8 500 tilaajaa kuukausittain.

Striimaaja hylkäsi 600 000 dollarin sopimuksen:

https://youtu.be/ho3r3oyQxTc?t=157

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit