Mizkif harkitsee uransa lopettamista – ”Luulisi, että raha olisi ratkaissut ongelmani”

Matthew ”Mizkif” Rinaudo on yhdysvaltalainen Twitch-striimaaja, joka on One True King -peliorganisaation perustaja ja omistaja. Vuonna 2018 striimausuransa alussa Mizkif toimi aluksi striimaajakollega Ice Poseidonin kameramiehenä ja vuonna 2020 Mizkif oli jo kolmanneksi katsotuin Twitch-striimaaja. Lähivuosien aikana hän on kuitenkin kärsinyt kulissien takana mielenterveysongelmista. Esimerkiksi vuonna 2019 hän oli joutunut jopa sairaalaan saatuaan paniikkikohtauksen.

17. huhtikuuta Mizkif avautui mielenterveydestään striimissään, jossa hän myös kertoi harkitsevansa Twitch-uransa lopettamista.

Lue myös: Striimaaja Mizkif tienasi huhtikuussa järisyttävän summan – paljasti määrän Twitch-striimissään! 

Edes striimauksesta saatavat tulot eivät ole tuoneet striimaajan mielenterveyteen helpotusta lainkaan.

– Luulisi, että raha on ratkaissut kaikki ongelmani. Raha helpottaa varmasti asioita, mutta raha ei auta mielenterveysongelmiisi, kertoo Mizkif.

Mizkifin mielenterveyteen on vaikuttanut striimaukseen keskittyä elämäntapa, joka on vienyt hänen henkistä hyvinvointiaan alaspäin jo vuodesta 2018 lähtien.

– En halua tehdä tätä ikuisesti. Olin suunnittelemassa lopettamista ennen kuin täytän 30 vuotta. Ja kun sanon lopettavani, tarkoitan olevani valmis, painottaa Mizkif.

Vuoden 2022 helmikuussa Mizkif täytti 27 vuotta, joten hän sanojensa mukaan aikoo jatkaa striimaamista vielä muutamia vuosia. Striimaajan suunnitelmat voivat kuitenkin vielä muuttua tulevien lähivuosien aikana ja heikentyneen mielenterveyden johdosta Mizkifin Twitch-uran jatkuminen on vielä suuri kysymysmerkki.

Artikkelikuva: Mizkif, Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit