SteveWillDoIt muutti yksinhuoltajaäidin elämän – ojensi 50 000 dollaria, uuden Teslan ja vaikka mitä!

SteveWillDoIt muutti yksinhuoltajaäidin elämän huikealla tavalla, kun tähtitubettaja lahjoitti laajasti eri tavaroita perheelle.

NELK Boys -porukkaan kuuluva SteveWillDoIt on ihmisille tuttu räiskyvästä persoonastaan, mutta viimeistään viimeisin video yhdysvaltalaiselta tubettajalta sulattaa fanien sydämet hyväsydämisellä käyttäytymisellään.

Torstaina julkaistussa videossa 22-vuotias SteveWillDoIt yllätti ensin kaksi ystäväänsä Mustang-autoilla, mutta se on niin sanotusti ”arkipäivää” Stevelle. Videon lopussa alkaa koko videon pääkohokohta, kun Bradley Martin, Steve ja ystävykset saapuvat yksinhuoltajaäidin luokse hotelliin, jossa Steve lahjoittaa perheelle ensin iPadit, Airpodsit, vaatteitta ja leluja. Näiden lisäksi Steve kaivoi laukustaan 10 000 dollarin nippuja rahaa ja antoi yhteensä yksinhuoltajaäidille noin 50 000 dollaria ja lopulta vielä yllätti hänet upouudella Tesla-autolla.

Yksinhuoltajaäiti oli silmittömän onnellinen Steven huikeasta eleestä. Katso koko tapahtuma alapuolelta löytyvästä videosta.

Aihe alkaa kohdasta 16:49.

https://youtu.be/s2I9tvLnjO0?t=1009

Lue tuoreimmat tubettajista kertovat uutiset tästä.

Artikkelikuva: SteveWillDoIt YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit