Selviytyjät -voittaja Miska Haakana avasi sarjan kokemuksesta – ”Aluksi en ollut lähdössä”

Selviytyjät -voittaja Miska Haakana avasi eeddcast -podcastissa sarjan kokemuksista, tubettamisesta ja nykysuunnitelmista.

Miska Haakana (tunnetaan myös nimellä MiskaMH) oli vieraana Eeddspeaksin podcast ohjelmassa, jossa käsiteltiin hänen kymmenvuotista taipaletta YouTubessa, joka on vienyt häntä lopulta perinteisen median puolelle, sekä eroista entisen ja nykyisen tubettamisen välillä. Haakana kertoi podcastin alussa työn olevan välillä raskasta ja näin ollen pitää tärkeänä muistaa oma jaksamus. Hän on ottanut myös kesäloman itselleen tavaksi, jolloin tubettaja pystyy rentoutumaan kuukauden ajan.

Suurin puheenaihe kuitenkin keskeytyy hänen Selviytyjät Suomi -ohjelman osallistumiseen. Kutsun saatuaan Haakana oli aluksi todella skeptinen, eikä halunnut lähteä.

Mua pelotti se, että siinä ollaan oman persoonan varassa ja mä en sillon tehnyt semmoista sisältöä, koska kaikki sisältö mitä mä teen nettiin, ei oo mun oma persoona. Tietyllä tapaa se on mun persoonaa muttei sitä oikeaa itseäni.” Miska kertoo. Pesosen jatkokysymyksen hän vastaa myöntyvästi, että onko hänellä on sitten pieni ”rooli” videoillansa.

Mä aattelin, että Selviytyjät on vähän liian intiimi, et se on liikaa mua itteeni. Mä ajattelin kans onko mun persoona tarpeeksi mielenkiintoinen, koska mä en ollu sitä jakanut mihinkään tai oonko mä edes valmis jakamaan mitään. ” Lopulta Haakana kuitenkin otti haasteen vastaan ja ajatteli kokemusta elämyksenä.

Lentokentälle saavuttua Haakanalla oli tunne, että on altavastaajan roolissa perinteisen median edessä, eikä välttämättä kuulu tänne. Monet muut kilpailijoista, kuten Mariieveronica oli jo työskennellyt mediahommissa aikaisemmin.

Pesonen kysyy, minkälaisia ohjeita tuotannolta tuli ja miten Haakana valmistautui kuukauden pituiseen reissuun. Hän kertoo videolla aloittaneen lenkkeilyn puolitoista kuukautta aikaisemmin ja tekemällä saman salaatin joka päivä. Lääkärit olivat kertoneet, että itsensä näännyttämistä ei kannata tehdä, vaan tärkeää on varastoida ja tankata. Haakana teki toisinpäin.

Kupla tuli todella nopeasti, en muistanut jossain vaiheessa miltä tyttöystäväni näyttää. Siellä pitää olla sinut itsensä kanssa, mutta lopulta se ei ollut hankalaa. Loppua kohden laskin, kuinka monta yötä pitää vielä nukkua. Rankinta hommassa oli tylsyys. Välipäivinä kun illalla oli pelkkä heimoneuvosto, saatoin vain piirrellä hiekkaan ajankuluksi”.

Haakana kertoo myös, että joutuu katsomaan ohjelmasta uusiksi, mitä kaikkea hän on tehnyt, koska ei muista sarjasta mitään nälän ja uupumuksen vuoksi. Hän joutui myös salaamaan voittoansa lähes vuoden ajan, muttei pitänyt tätäkään vaikeana hommana, vaikka häneltä udeltiin todella monta kertaa.

Voittorahat Haakana oli jakanut kolmeen osaan, jotka menivät hyväntekeväisyyteen, omiin projekteihin ja reissuun Amerikan läpi. Pienen summan hän laittoi myös säästöön.

Selviytyjät -voittaja Miska Haakana avasi eeddcast -podcastissa sarjan kokemuksista, tubettamisesta ja nykysuunnitelmista.

 

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit