Valavuorta ei valittu vaikuttajagaalaan ehdolle – ”Ei näemmä riitä, että on Suomen suosituin”

Valavuorta ei valittu Creator Awards -vaikuttajagaalan vuoden striimaajat -kategoriaan. Tämä sai suositun somevaikuttajan esittämään tiukan kysymyksen gaalan juontajalle.

Maanantaina Creator Awards -gaalan ehdokkaat ja kategoriat julkaistiin. Vuoden striimaaja -kategoria on herättänyt striimaajien katsojissa keskustelua, sillä valinnat eivät heidän mielestään osuneet kovin nappiin. Vuoden striimaajaksi ehdolla ovat AndyPyro, Tinke, Paulin Pelivideot sekä Eedspeaks.

Aleksi Valavuori on tällä hetkellä Suomen suosituin striimaaja katsojalukujen perusteella. Hänen lukunsa tämän vuoden aikana suoratoistoon keskittyneessä palvelussa ovat olleet erityisen kovat, mutta näistä huolimatta striimaajaa ja suosittua somevaikuttajaa ei valittu edes ehdolle vuoden striimaajaksi.

Viimeisen 30 päivän aikana Valavuori on vetänyt lähetyksiinsä keskimäärin 2 778 katsojaa ja tällä lukemalla hän pitää TwitchTracker.com -sivuston mukaan Suomen ykköspaikkaa keskimääräisessä katsojamäärässä

Lue myös: Valavuori teki oman katsojaennätyksensä – keskustelu transnaisten urheilusta veti ison määrän katsojia!

Valavuori huomasi ettei ollut ehdolla vuoden striimaajaksi, joten hän kysäisi gaalan toiselta juontajalta Janni Hussilta tiukan kysymyksen; ”Onks tietoa miten tohon ”Vuoden Striimaaja” -kategoriaan pääsee ehdolle? Kun ei näemmä riitä, että on Suomen suosituin.

Tähän Hussi vastasi lyhyesti ja vaitonaisesti; ”Jaa-a! Hyvä kysymys!”, nauruhymiöiden kera.

Kuva: Janni Hussi Instagram

Valavuori kävi myös tiedustelemassa Creator Awards -tilin Instagram päivityksessä, että voisiko hän sponsoroida gaalaa jotenkin.

– Voiko tätä gaalaa sponsoroida jotenkin? Jos voi, niin ostaisin mainoksen pienelle Valavuori LIVE -striimilleni, jota olen tuossa kaikessa hiljaisuudessa aloitellut.

Kuva: Creatorawardsfi Instagram

Creator Awards -gaalan ehdokkaat valitsi sekä yleisö että 25:sta tuomarista koostuva raati. Asiantunijaraadin äänien painoarvo valinnassa on 80% ja yleisöäänien 20%. Voit lukea tarkemmat säännöt täältä.

Artikkelikuva: Nelonen

Latest articles

Liittyvät artikkelit