Roni Bäck Big Brother -kokemuksestaan: ”Yksi asukas yllätti BB-talossa”

Roni Bäck kertoi Big Brother -julkkiskauden kokemuksista; yhden asukkaan ensivaikutelma muuttui päälaelleen. 

YouTube-tähti Roni Bäck osallistui viime kuussa alkaneeseen julkkisten Big Brother -kilpailuun. Hän putosi pelistä juuri ennen finaaliviikkoa toisen tubettajan, Pinja Sanaksenahon kanssa. Nyt hän avasi kokemuksiaan talossa uudella videollaan, johon katsojat olivat lähettäneet hänelle kysymyksiä.

Yksi katsojien kysymyksistä oli, että oliko hänellä kenestäkään asukkaasta ennakkoluuloja, kun he astelivat taloon. Roni vastasi, että vain yksi ihminen aiheutti hänessä pieniä ennakkoluuloja, joka oli ex-ravintoloitsija ja julkkisyrittäjä Sedu Koskinen.

– Mua jopa hävettää se tietyllä tavalla, koska mä oon itse julkisuuden henkilö ja se homma toimii niin, että mitä susta kirjoitetaan lööpeissä, ei aina tarkoita sitä minkälainen ihminen sä oot. Silti tein sen virheen, luulin Sedua tyrkyksi ja huonokäytöksiseksi, mutta hän oli mun silmissä kaikkea muuta, Roni kertoo.

– Hänestä paljastui tosi sympaattinen, ahkera ja taitava ihminen ja mä sanoin sen hänelle suoraan, että sä yllätit mut. Pyysin anteeksi ja hän otti sen hyvin vastaan, tubetähti jatkoi.

Lue myös: Ulkomaanmatkat muuttivat Daniel Aholan elämän – toimii nykyään Roni Backin tuottajana ja omistaa yhden Suomen nopeimmin kasvavista kanavista!

Juttu alkaa kohdasta 5:19.

Mieleenpainuvista hetkistä hän nosti juuri Koskisen kanssa käydyn kestävyyskilpailun, jossa molemmat kestivät melkein kolme tuntia putkeen.

Kokemuksena Bäck kertoi Big Brotherin antaneen hänelle rohkeutta ja enemmän itseluottamusta paikoissa, joissa hän ei tunne oloaan kotoisaksi. Hän yllättyi myös osallistumisen rankkuudesta. Hän arvioi rankkuuden astekoilta 1-10 arvosanalla 9.

Lisää uutisia tubettajista tästä.

Käy seuraamassa meitä myös Instagramissa!

Artikkelikuva: Roni Back YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit