PTVatasen salille murtauduttiin – ”Salin seinässä oli metrin kokoinen reikä”

PTVatasen salille murtauduttiin pari kuukautta sitten. Uudella videolla tubettaja paljastaa, mitä tekijät saivat saaliikseen.

Kuntosaliyrittäjä ja somevaikuttaja PTVatanen on yksi Suomen näkyvimmistä kuntosaliyrittäjistä PTVGYM konseptillaan. Vatanen omistaa viisi eri salia Suomessa ja on laajentamassa ketjuaan jatkuvasti eri kaupunkeihin. Tubettaminen on hänen yrittäjyytensä ohella yksi isoimpia markkinointitapoja, jossa hän jakaa treenikertojaan sekä erilaisia tapahtumia, mihin hän osallistuu.

Vlogin alussa hän käy uuden salin avajaisissa Joensuussa, mutta otsikon mukaisesti hän kertoo parin kuukauden takaisesta murtautumisesta yhdelle saleistaan.

Muutama kuukausi sitten hän sai puhelun asiakkaalta aamu seitsemältä, että onko hän tehnyt remonttia salilla, kun salin pihalta löytyy styroksia sekä seinässä on metri kertaa metri kokoinen reikä. Vatanen lähti tarkistamaan asiaa ja tajusi, että kyseessä on murtautuminen salin henkilökunnan koppiin.

PTVGYMin seinässä oli reikä, jota kautta varkaat olivat murtautuneet sisään.

Siitä oli menty sisään suoraan henkilökunnan respaan ja varkaat olivat varastaneet sen, mitä sieltä nyt löytyikään. Varkaat olivat selvästi miettineet, että kun ovissa on tunnistimet, ne aiheuttavat yöllä hälytyksen ja salin puolella on kameroita, joten niistä jäisi jälki, että he menevät henkilökunnan koppiin.” PTVatanen kertoo.

Hän ihmettelee, miksi ryöstäjät murtautuvat ylipäätään kuntosalille, sillä varkaat olivat saaneet vain pohjakassasta noin 150 euroa sekä ottaneet mukaan muutaman proteiinipurkin.

Onneksi mun itse ei tarvitse maksaa mitään, koska vakuutus korvasi murtautumisen ja mä itse asiassa tienaan tästä tonnin, koska mä teen tästä aiheesta YouTube videon.”

Mua itseäni lähinnä nauratti sen tyhmyyden takia, että mitä te luulitte, mitä kuntosalin respasta löytyy.

VIDEO: PTVatasen salille murtauduttiin – ”Salin seinässä oli metrin kokoinen reikä”

Tilanteen hän jälkikäteen ottaa huumorilla, koska isoa omaisuusvahinkoa hänelle ei tästä kertynyt, mutta kyseessä on silti vakava asia.

Lopussa hän vielä saa näytekappaleita polvi- sekä kyynärpäälämmittimistä, jotka tulevat myyntiin myöhemmin sekä PTVGYMin fanituotteita.

Feedi.fi Facebook-sivuilla on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan täältä. Arvonta päättyy 24.12.2020 kello 23:59.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Kuvat: Jooel Vatanen YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit