Pitäisikö huumeet laillistaa? – Hjallis Harkimo vastaa katsojien kysymyksiin

Pitäisikö huumeet laillistaa? Kansanedustaja Hjallis Harkimo vastaa tähän ja moneen muuhun kysymykseen uudella Q&A videollaan!

Liikemies, kansanedustaja ja tubettaja Harry ”Hjallis” Harkimo vastaa uudella Youtube-videollaan katsojien mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Harkimo on tullut tunnetuksi mm. nykyisen KHL-seuran Jokereiden pääomistajana, 1997 valmistuneen Hartwall Arenan rakennuttajana, kilpapurjehtijana ja monesta muusta missä hän on ollutkaan mukana. Hän on myös ollut ja on edelleenkin aktiivinen toimija politiikan pelikentällä.

Vuonna 2015 Harkimo valittiin Suomen 13. suurimmalla äänimäärällä eduskuntaan Kokoomuksen edustajana. Vuonna 2018 hän kuitenkin erosi Kokoomuksesta ja perusti kansanliikkeen nimeltä Liike Nyt. Kevään 2019 eduskuntavaaleissa Harkimo valittiin toiselle eduskuntakaudelleen Liike Nytin eduskuntaryhmän ainoaksi kansanedustajaksi. Aiemmin tänä vuonna hän myös ilmoitti pyrkivänsä vuoden 2021 kuntavaaleissa Helsingin kaupunginvaltuustoon sekä Helsingin pormestariksi.

Vuonna 2017 Harkimo hieman ehkä jopa yllätti ihmiset pistämällä oman Youtube-kanavan pystyyn tavoitteenaan tavoittaa mahdollisimman paljon nuoria katselijoita oman sanomansa äärelle. Tämän tavoitteen Harkimo on varmasti saavuttanutkin, sillä hän on kerännyt kanavalleen tähän päivään mennessä kunnioitettavat yli 85 000 seuraajaa. Videoiden tyyli on tuttua suorapuheista Harkimoa.

– Tällä kanavalla aion puhua vielä normaalia suoremmin. Tulette kuulemaan mielipiteitäni politiikasta, yhteiskunnasta, bisneksestä, viihteestä ja urheilusta. Kamera kulkee mukanani joka paikassa, joten välillä pääsette kurkistamaan myös kulisseihin tv-studiossa, eduskunnassa, Hartwall Areenalla tai kotonani Sipoossa. Kaksi kertaa viikossa: Sunnuntaisin ja keskiviikkoisin, Harkimo selostaa kanavansa kuvauksessa.

Pitäisikö huumeet laillistaa? Hjallis Harkimo vastaa tähän ja moneen muuhun kysymykseen uudella videollaan:

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Hjallis Youtube

Latest articles

Liittyvät artikkelit