PewDiePien tubettajakollega pelaa Spider-Man -tähden kanssa Unchartedia samalla sohvalla – pelistä tehty elokuva pian valkokankailla!

Jacksepticeye on tehnyt videon, jossa hän pelaa Spider-Man-elokuvien tähtinäyttelijän Tom Hollandin kanssa Uncharted-peliä. Videolla Holland myös kertoo tulevasta Uncharted-elokuvastaan, joka on käytännössä elokuvakopio videolla näkyvästä videopelistä.

Seán William McLoughlin eli Jacksepticeye on irlantilainen tubettaja, joka tekee videoita enimmäkseen videopeleistä ja on esimerkiksi YouTube-supertähti PewDiePien hyvä ystävä sekä tubettajakollega.

Vaikka Jacksepticeyen kanava koostuu lukuisista eri pelien läpipeluusarjoista, hän on taltioinut monia Hollywood-näyttelijöiden haastatteluita kanavalleen. Jacksepticeye on aiemmin haastatellut mm. Ryan Reynoldsia, Brad Pittiä, Arnold Schwarzneneggeriä ja Jason Momoaa.

Nyt hän on puolestaan päässyt pelaamaan Unchartedia samalle sohvalle yhdessä lempinäyttelijänsä Tom Hollandin kanssa. Jacksepticeye on pienestä asti fanittanut Spider-Mania ja hänelle on ollut aina kunnia tavata kyseisen supersankarin näyttelijä Holland. Jacksepticeye on haastatellut aiemminkin videoillaan edellisten Spider-Man-elokuvien näyttelijöitä.

Tällä kertaa Jacksepticeyen uusin video mainostaa tulevaa Uncharted-elokuvaa ja kyseisellä videolla Holland pelaa alkuperäistä peliä, josta kyseinen elokuva on ottanut suuresti vaikutteita. Pelin päähahmona esiintyy Nathan Drake, jota Holland näyttelee tulevassa elokuvassa ja joka itse asiassa on hänen pelattava hahmonsa videolla. Holland siis pelaa Nathan Drakella Uncharted-pelissä ja hän on itse pelihahmo tulevassa samannimisessä elokuvassa. Elokuvassa suuressa roolissa nähdään myös tunnettu näyttelijä Mark Wahlberg.

Unchartedin trailerissa on paljon kuuluisan Uncharted-pelisarjan kaltaisia elementtejä, niin hahmossakin kuin myös toimintakohtauksissakin:

Jacksepticeye antaa Hollandin pelata peliä lähes koko videon ajan ja hän itse toimii haastattelijana ja esittää melko paljon kysymyksiä elokuvaa koskien. Hollandin on välillä vaikea vastata jokaiseen kysymykseen, kun hän yrittää samalla keskittyä intensiiviseen toimintapeliin. Holland kuitenkin paljastaa jonkin verran yksityiskohtia elokuvan kohtauksista ja kertoo esimerkiksi tuotantoyhtiön yrittäneen tehdä elokuvaan samanlaisia toimintakohtauksia kuin pelin kentissäkin. Holland ei kuitenkaan kerro, onko oikeasti Uncharted-peleistä kopioitu suoraan samanlaisia toimintakohtauksia itse elokuvaan.

Uncharted-elokuva sai hyvän tehosteen markkinointiinsa YouTuben puolella, sillä Jacksepticeyen uusin video on kerännyt alle vuorokaudessa lähes 2 miljoonaa näyttökertaa. Elokuva saa ensi-iltansa 18. helmikuuta ja on noin 2 tunnin mittainen toimintapläjäys.

Videolla riittää niin Jacksepticeyen uteliaita kysymyksiä Tom Hollandille kuin tämän tiukkoja tilanteita pelissä:

Artikkelikuva: Jacksepticeye, YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit