Perhosveitsellä oli seurauksia PewDiePielle – ”Poliisit tulivat talolleni”

Uusimmassa videossaan Felix ”PewDiePie” Kjellberg osti edullisia tuotteita Wishistä keräilykorteista kuvauskopteriin. Tällä kertaa ostoslistalle ei päätynyt perhosveistä, jonka PewDiePie osti helmikuussa julkaistussa videossa. Vaikka PewDiePie heiluttelee omaa perhosveistään monessa videossaan, on hänellä todella painavat syyt sille, miksi uutta perhosveistä ei enää nähdä hänen uudella Wish-videollaan.

Lue myös: PewDiePie palasi tauolta ja teki vuoden ensimmäisen videonsa – aikoo pysyä asianmukaisena draamaa unohtamatta!

PewDiePien edellisellä Wish-videolla oli seurauksensa, kun hän osti sekä esitteli Wishistä ostamaansa perhosveistään. Tubettaja kertoi omin sanoin maanantaina julkaistussa videossa ja oli pahoillaan siitä, mitä tapahtui edellisen Wish-videon jälkeen.

– Poliisit tulivat talolleni ja kertoivat, että olin paha ja että minun ei olisi pitänyt tehdä sitä, kertoo PewDiePie videollaan.

Balisong on eurooppalainen perhosveitsi, jonka myynti ja hallussapito on osittain laitonta Iso-Britanniassa. Briteissä on sallittua kantaa ainoastaan alle 3 tuuman pituisia perhosveitsiä, joiden terä on oltava taitettava ja lukkiutumaton.

PewDiePie kertoi myös olleensa stressaantunut yllättävästä poliisien vierailusta, mikä sai hänet ostamaan seuraavassa Wish-videossaan erilaisia vaarattomampia stressileluja.

Videon alussa PewDiePie kehottaa katsojiaan ostamasta perhosveistä ja kertoo poliisien käyneen hänen luonaan:

Artikkelikuva: PewDiePie, YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit