PewDiePie palasi tauolta ja teki vuoden ensimmäisen videonsa – aikoo pysyä asianmukaisena draamaa unohtamatta!

Maailman suosituimpien YouTube-kanaviin kuuluva tubettaja PewDiePie palasi tauolta aktiivisen sisällöntuotannon pariin. Hän julkaisi viimeisen videonsa 31. joulukuuta 2021 ja kuukauden tauon jälkeen hän on palannut takaisin uudella videollaan ”Guess who’s back?”.

Felix ”PewDiePie” Kjellberg on ruotsalainen 32-vuotias tubettaja, joka on tehnyt YouTube-videoita jo 12 vuoden ajan. Hän aloitti YouTube-uransa pelivideoilla ja tekee niitä edelleen, mutta myös trendaavien meemien arvostelu on suuressa kysynnässä hänen kanavallaan. PewDiePie kertoo vitsikkäästi uusimmalla videollaan jatkavansa videoiden tekoa asianmukaisella otteella luoden samalla draamaa yhden henkilön/tubettajan sijasta kaikkien kanssa.

PewDiePien tyypillinen videoiden julkaisutahti on ollut jo pidemmän aikaa yksi video päivässä, mutta välillä hän saattaa julkaista joka toinen tai kolmas päivä. Tauko videoiden teosta tai toisin sanoen ”tubettajan loma” oli häneltä odotettavissa, sillä PewDiePie on pitänyt edellisvuosinakin taukoa, yleensä vuoden alussa.

Seuraajat olivat PewDiePien tavanomaisesta taukoajasta huolimatta ihmeissään kuukauden hiljaiselosta YouTubessa, sillä myös hänen Instagram-tilinsä on ollut toimettomana viime marraskuusta lähtien.

Kuukauden odottelun jälkeen PewDiePie on nyt jälleen palannut takaisin säännöllisten YouTube-videoidensa kanssa ja on kertonut jatkavana tänäkin vuonna meemiarvosteluvideoiden tekoa.

Tältä näyttää PewDiePien ensimmäinen video vuodelta 2022:

Artikkelikuva: PewDiePie, YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit