NikojaSanttu julkaisi oman äänikirjan – sisältää ennenkuulumatonta tietoa kanavasta sekä tekijöistä!

NikojaSanttu on julkaissut kanavastaan sekä sen tekijöistä kertovan äänikirjan, joka on kuunneltavissa kaikista äänikirjapalveluista.

Niko Meuronen ja Santeri Hänninen ovat ehtineet tekemään NikojaSanttu-kanavallaan jo monenlaisia videoita haastevideoista musiikkivideoihin. Viimeisin tempaus tubettajakaksikolta oli heidän muodostama jääkiekkojoukkue Roni Backin joukkuetta vastaan somevaikuttajien välisessä jääkiekkopelissä.

Lue myös: Tubettajien lätkämatsi oli menestys – katsojia yli tuplasti enemmän kuin SM-liigaottelussa!

Videoiden lisäksi tubettajat ovat olleet mukana erilaisissa kampanjoissa sekä tapahtumissa. Nyt he ovat astuneet kirjamaailmaan ja julkaisivat oman uunituoreen äänikirjan, joka on saanut hyvän vastaanoton seuraajilta.

NikojaSantun äänikirja kertoo kanavan perustajista eli Niko Meurosesta ja Santeri Hännisestä. Kirjassa paneudutaan tubettajakaverusten historiaan, NikojaSantun kanavan syntyyn sekä kaverusten henkilökohtaisiin asioihin, joista ei ole kerrottu NikojaSantun videoilla ollenkaan.

NikojaSanttu ovat kertoneet uudesta äänikirjastaan heidän Instagram-tilinsä uusimmassa postauksessa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön NikojaSanttu (@nikojasanttu) jakama julkaisu

Myös NikojaSantun MyStoryssa jaettiin seuraajien antamaa palautetta kirjasta.

– Kuuntelin koko kirjan. Ihan paras kaikki menee kuuntelemaan, kommentoi seuraaja sydänemoji lisättynä.

Äänikirja kantaa nimeä Mun huikea elämä – Niko ja Santtu ja kyseinen äänikirja on kuunneltavissa kaikista äänikirjapalveluista. Kirja on myös ostettavissa erikseen, mikäli sitä ei halua kuunnella äänikirjapalveluiden kautta.

Artikkelikuva: NikojaSanttu, YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit