Tubettajien lätkämatsi oli menestys – katsojia yli tuplasti enemmän kuin SM-liigaottelussa!

Lauantaina pelatussa somevaikuttajien ja tubettajien jääkiekko-ottelussa oli tupaten täynnä yleisöä. NikojaSantun Kiddings Me -joukkue ja Roni Backin SUS-joukkue kohtasivat Turun Gatorade Center -jääkiekkohallissa lauantaina ja tapahtuma oli varsin onnistunut; peliä oli seuraamassa huikeat 7 880 katsojaa, ja tunnelma oli katossa yhtä korkealla kuin isossa urheilutapahtumassakin.

Tapahtuma oli ”suomituben” skenessä iso menestys niin katsojamääriltään kuin myös somepalautteen perusteella. Tapahtuma veti muun muassa enemmän katsojia kuin perjantainen TPS:n ja Pelicansin välinen ottelu, jonka katsojamäärä oli hiukan vajaa 3 600.

Somevaikuttajien välistä ottelua on tietysti mainostettu rutkasti enemmän kuin yhtä SM-liigan runkosarjaottelua, mutta lukemat ovat silti somevaikuttajien tapahtumalle kovat.

Lue myös: Streamers Awards ehdokkaat ja voittajat ovat tässä – striimaajia palkittiin 27:ssä kategoriassa!

Ottelu oli tasaväkinen ja molemmat joukkueet pääsivät heiluttelemaan maaliverkkoja useaan otteeseen, mutta lopulta NikonjaSantun -joukkue vei pidemmän korren ja vei ottelun nimiinsä lukemin 8–7.

Ottelun lisäksi yleisölle oli tarjolla erätaukoviihdykkeitä, kun muun muassa Mr.Zeus ja Kia Evelyn esiintyivät yleisölle erätauolla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön NikojaSanttu (@nikojasanttu) jakama julkaisu

@kaikkeatosihienoa Mä kannustin Ronii ???????????????? #roniback #nikojasanttu #youtubeallstars #icehockey #turku #foryou #palomiessami #???????????????????????? ♬ ”The Photo” – &lt/3

@tanjuzkainen Youtube Allstars ottelusta pari pientä pätkää. Oli hyvä meininki. #youtubeallstars #roniback #jerry8v #jääkiekko ♬ Ram pam pam – BESS

Artikkelikuva: NikojaSanttu Instagram

Latest articles

Liittyvät artikkelit