Neymar sai Twitch-bannit – vuoti joukkuekaverinsa henkilökohtaisia tietoja!

Jalkapallotähti ja tätä nykyä myös striimaaja Neymar sai Twitch-bannit todennäköisesti, koska jakoi joukkuekaverinsa tietoja lähetyksessä.

Neymar on ollut erittäin ahkera striimaamaan pelaamistaan Twitchissä. Itse asiassa Neymar on ollut yksi suosituimmista Twitch-striimaajista yli 600 000 seuraajallaan. Hän on striimannut paljon esimerkiksi CS:GO- ja Call Of Duty -pelejä kanavallaan.

Striimauspalvelu Twitchin sääntöjen mukaan henkilökohtaisten tietojen, kuten puhelinnumeroiden jakaminen lähetyksissä on kiellettyä ja voi johtaa väliaikaiseen tai jopa pysyvään tilin sulkemiseen. Kuitenkin Neymarille sattui lokakuun puolenvälin tienoilla pieni moka, joka rikkoo juurikin tätä kyseistä sääntöä. Neymar nimittäin vilautti lähetyksessä enempiä ajattelematta maajoukkue kaverinsa Richarlisonin puhelinnumeroa oman puhelimensa näytöltä.

Mokan jälkeen Richarlison twiittasi asiasta ja hän ja Neymar naureskelivatkin asialle yhdessä vielä samaisessa lähetyksessä. Richarlisonin mukaan hän sai ensimmäisen viiden minuutin aikana yli 10 000 tekstiviestiä numeroonsa.

Neymarin saamien bannien syy ei ole vielä virallisesti selvillä, mutta on spekuloitu, että Neymar sai Twitch-bannit juurikin tästä kyseisestä puhelinnumeron luvattomasta levittämisestä, vaikka kyseessä vahinko varmasti olikin.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit