MrBeast jakoi fanivaatteita ilmaiseksi – vaatteiden kokonaisarvo lähes puoli miljoonaa!

MrBeast jakoi ilmaiseksi fanivaatteitaan yhdessä suosittujen tubettajien kanssa.

Jimmy ”MrBeast” Donaldson on yhdysvaltalainen 23-vuotias tubettaja, jolla on yli 90 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan. Hän on yksi maailman eniten tienaavista tubettajista ja on tunnettu esimerkiksi haaste- ja kilpailuvideoistaan.

MrBeastilla on hyväntekeväisyyteen keskittyvä YouTube-kanava Beast Philanthropy, jonne on tehty vähäosaisten ihmisten tukemisen lisäksi esimerkiksi puiden ja meren pelastamiseen liittyviä kampanjoita.

26. helmikuuta kanavalle julkaistiin video, jossa MrBeast lahjoittaa 400 000 dollarin edestä tubettajien fanivaatteita eli ”merchiä”.

Lue myös: MrBeast oli lähellä liittyä FaZe Claniin kahdesti – FaZe Banks: “Suurin mokani koskaan”

Merch-vaatteita myytiin videolla ilmaiseksi 30:ssä eri lokaatiossa, joista suurin osa oli erilaisia kouluja, joissa opiskelijat kävivät ostamassa lempitubettajiensa merkkivaatteita. Tarjolla oli esimerkiksi Dreamin, GeorgeNotFoundin ja Yes Theoryn fanivaatteita.

Videon lopussa MrBeast kannusti myös muitakin tubettajia lahjoittamaan vaatemerkkejään Beast Philanthropy -kanavalle, sillä MrBeast haluaa tehdä saman tempun uudestaan, mutta 10-20 kertaa isommalla vaatemäärällä.

MrBeast jakoi fanivaatteita 400 000 dollarin edestä:

Artikkelikuva: Beast Philanthropy, YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit