Mr Beastin uusi Youtube-kanava – 100% tuotoista hyväntekeväisyyteen!

Mr Beastin uusi Youtube-kanava tulee lahjoittamaan kaikki mainos-, kauppa-, ja tuotemerkkisopimustulot hyväntekeväisyyteen!

Tubetähti ja hyväntekijä Jimmy ”Mr Beast” Donaldson on ilmoittanut hankkineensa varastotilat upouudelle Youtube-kanavallensa, joka tulee lahjoittamaan kaikki mainos-, kauppa-, ja tuotemerkkisopimustulonsa hyväntekeväisyyteen.

Vaikka Mr Beastin Youtube-videot ovat aina olleet aika kevytmielisiä ja hän on keskittynyt palauttamaan paljon verkkoyhteisölleen esimerkiksi talojen ja Lamborghinien muodossa, on hän myös aina ollut kova lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen.

22-vuotias Mr Beast on käyttänyt tolkuttomasti rahaa mitä hulluimpien videoiden tekemiseen. Hän on esimerkiksi antanut 100 000 dollaria kodittomalle miehelle, lahjoja lastensairaaloille ja huikeat miljoonan dollarin edestä ruokaa ruokapankeille.

– Vihdoinkin kaikki oikeudelliset asiat on hoidettu ja nyt me olemme varmistamassa sopivaa varastoa ruokapankille! En kestä odottaa uuden kanavan aloittamista, jonka kaikki mainos-, kauppa-, ja tuotemerkkisopimustulot menevät ruokapankin hyväksi. Haluan nähdä kuinka suureksi pystymme tämän kasvattamaan.

– Tehdään se, missä ihmisten ei tarvitse valita vuokran maksamisen tai syömisen välillä, Mr Beast jatkaa.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit