Missä on Youtube Rewind 2020?

Vuosi 2020 on ollut yllätyksiä täynnä, eivätkä ne lopu tähän, sillä Youtube Rewind 2020 -videota ei tulla näkemään.

Vuodesta 2010, YouTube on juhlistanut sisällöntuottajia ja kuluneen vuoden tapahtumia Rewind-videollaan. Tänä vuonna yhtiö on päättänyt jättää videon tekemättä.

Kulunut vuosi on ollut monin tavoin hyvin erilainen aiempiin verrattuna, joten tästä syystä ei mediajätin mielestä tunnu ”oikealta” jatkaa, kun mitään ei olisi  tapahtunut. Yhtiö kertoo lausunnossaan, että Rewind-projekti ottaa nyt tauon. YouTube ei mainitse mitään ensi vuoden mahdollisesta Rewindista, mutta oletettavasti tauossa on kyse vain tämän vuoden videosta.

Yhtiö tahtoo kuitenkin kiittää sisällöntuottajiaan vuoden aikana tehdystä hienosta työstä. Kun kaikki joutuivat lukkiutumaan koteihinsa, kasvoi YouTuben käyttö entisestään. Tämä on johtanut moniin uusiin sisällönluojiin, ja sitä kautta uusiin kuluttajiin.

Kun Rewind 2020-videota ei nähdä, voidaan hetkeksi palata menneisyyteen. Nimittäin vuoden 2018 Rewind muistetaan varmasti vielä pitkään, sillä siitä tuli koko videopalvelun vihatuin video. Sillä esiintyvät mm. lähes kaikki suuret kansainväliset tubettajat sekä Will Smith.

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit