LypsyTube julkaisi behind the scenes -videon – ”Onks joku pyyhkiny p*llun tähän pitsaan?”

LypsyTube julkaisi YouTube-kanavallaan hulvattoman behind the scenes -videon! Tuore video tarjoaa katsojalle ainakin varman naurutakuun.

LypsyTube YouTube-kanavalla nähdään esiintymässä Suomipopin Aamulypsystä tutut Jaajo Linnonmaa, Tuukka Ritokoski ja Anni Hautala. Liki 28 000 tilaajaa keränneen kanavan sisältö on tähän asti muodostunut pääasiassa erilaisista testi- ja maisteluvideoista.

Aiemmasta poiketen LypsyTube kuitenkin julkaisi eilen kanavalleen hieman erilaista sisältöä, nimittäin behind the scenes -videon! Videolla nähdään hieman meininkiä siitä, minkälaista LypsyTuben videoiden tekeminen todellisuudessa on. Toki videolta on varmasti jätetty paljon behind the scenes -materiaalia pois, mutta jonkinlaisen kuvan se kuitenkin videoiden kuvauksista antaa. Jos video ei muuta katsojalleen tarjoa, niin ainakin siitä saa hyvät naurut ja piristystä synkkään syksyyn!

Lypsytube julkaisi Youtube-kanavallaan hulvattoman behind the scenes -videon:

Aamulypsyn Facebook-sivuilla julkaistun postauksen perusteella behind the scenes -video on vain lämmittelyä tämän viikonlopun YouTube-videoiden osalta. Saa nähdä mitä tulista sunnuntaina LypsyTuben kanavalla tapahtuu!

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: LypsyTube YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit