Lando Norris striimasi F1-harjoituksissa – pakotettiin lopettamaan!

Lando Norris striimasi F1-harjoituksissa tallikaverinsa Carlos Sainzin kanssa, mutta tiimikaverusten hauskanpito loppui kuitenkin lyhyeen.

F1-kuljettaja Lando Norris ja hänen tallikaverinsa Carlos Sainz päättivät tänään aloittaa Twitch-striimin, koska vapaat harjoitukset tämän viikonlopun Eifel Grand Prixissä peruutettiin sääolosuhteiden vuoksi. Norris ja Sainz kerkesivät pitää hauskuutta yllä noin kahdeksan ja puoli minuuttia, kun joku heidän tiimiläisistään astelee sisään ja ilmoittaa kaveruksille, että ”F1 alkaa olla pikkuisen tyytymätön” Norrisin ja Sainzin striimaukseen.

– Mitä?! Mitä he sanoivat? Norris yritti udella henkilöltä joka ilmoitti heille asiasta, mutta turhaan. Sainz sen sijaan alkoi suoraan hyvästelemään katsojia: ”Okei. Luulen, että on aika sanoa hyvästit faneillemme.”

Lando Norris striimasi F1-harjoituksissa tiimikaverinsa Carlos Sainzin kanssa:

Vielä ei ole vahvistettua tietoa siitä, että miksi F1 ei ole tyytyväinen Norrisin ja Sainzin striimaamiseen peruuntuneiden harjoitusten aikana. Striimin taustalla oleva henkilö kuitenkin mainitsee jotain ”lähetysoikeuksista”, joten se voi hyvinkin olla syynä F1 tyytymättömyyteen.

Norris on viime kuukausien aikana kasvattanut Twitch-kanavaansa pelaamalla Warzonea muiden sisällöntuottajien ja ammattipelaajien kanssa. Usein Norris myös ottaa Twitch-seuraajansa mukaan kisaviikonloppuihin IRL-lähetysten välityksellä.

Norris on tällä hetkellä F1:sten MM-sarjassa neljäs ja Sainz sijalla 11.

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Seuraa Feedifi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit