Koban Twitch-striimi Leijonien kultajuhlista sai ylistystä – ”100 kertaa parempaa sisältöä kuin TV5!”

Twitch-striimaja Koba todisti Suomen historian ensimmäistä Leijonien olympiakultajuhlaa Helsingin olympiastadionilla yleisöstä käsin, yhdessä Twitch-striiminsä yleisön kanssa.

Suomalainen Twitch-striimaaja Konsta ”Koba” Koivisto oli todistamassa maanantaina suomalaisille historiallista hetkeä, kun Helsingin olympiastadionilla järjestettiin Leijonien olympiakultajuhlat.

Visu Gamingin sisällöntuottajaksi hiljattain liittynyt Koba oli juhlimassa ja seuraamassa ystäväseurueensa kanssa Leijonien mitalijuhlaa lähes puoliksi täynnä olevassa olympiastadionin katsomossa, unohtamatta tietenkään juhlan taltiointia.

Juhlan taltiointi katsomosta käsin meni varsinaisen nappiin, sillä suomalaistriimaaja saavutti jopa yli 2 500 samanaikaista katsojaa Twitch-lähetykseensä seuraamaan juhlahumua. Striimistä oli nähtävissä juhlaan kuuluvat musiikkiesitykset sekä itse Leijonat lavalla. Myös katsojien juhlatunnelma ja musiikkiesitysten äänenlaatu striimin kautta oli selkeästi aistittavissa ja kuunneltavissa.

Syy tuhansien katsojien vyörymiselle Koban striimiin selittyi osittain TV5:n epäonnistuneesta TV-lähetyksestä, joka meni pieleen niin kuvanlaadun kuin lähetyksen sisällönkin puolesta. Kyseinen lähetys koostui lähes kokonaan toimittajien keskusteluista ja ennalta kuvatuista haastatteluista, eikä lumisateesta johtuvaa rakeista televisiokuvaa Leijonien juhlinnasta näytetty televisiossa montaakaan minuuttia.

Koban laadukasta striimiä mainostettiin Twitterissä, jossa kehuttiin striimin laadukasta sisältöä verrattuna TV5:n lähetykseen, ja jonka kautta monet TV-lähetystä seuranneet siirtyivät katsomaan kultajuhlintaa Koban striimiin.

– Miettikää! Kaveri striimaa puhelimella katsomosta fiiliksiä ja tuottaa sata kertaa parempaa ja laadukkaampaa sisältöä, kuin TV5! Katsojiakin jo parisen tuhatta. Kiitos Koba, Twitterissä kirjoitettiin.

Koban striimin jälkilähetys alkaa Poika Saunoo -kappaleen soidessa ja päättyy striimaajan astellessa pois stadionilta juhlien päätyttyä.

Juhlan kaikki kohokohdat tallentuivat onnistuneesti striimille ja se on edelleen katsottavissa Koban Twitch-kanavalla 83 minuutin mittaisena tallenteena:

Artikkelikuva: Koba, Twitch

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit