Justimusfilms tekee paluun – Paljastivat myös syyn videoiden puuttumiselle

Justimusfilms tekee odotetun paluun, kun kahdeksanosaisen DUO-sarjan toinen tuotantokausi julkaistaan YLE Areenassa 11.12.

Justimusfilms on yksi suomalaisen tubemaailman ikonisimmista kanavista ja nyt koko vuoden aikainen hiljaisuus on rikottu, sillä heidän tähdittämä sarja nimeltään DUO julkaistaan YLE Areenassa perjantaina 11.12.

Sketsivideoista musiikkikappaleisiin ja siitä lyhytelokuvien tekemiseen perustuva kanava on tehnyt 2009 vuodesta lähtien, joka pomppasi nuorten suosioon ja on pysynyt siellä vuosikymmenen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön justimusfilms (@justimusfilms) jakama julkaisu

Justimusfilms julkaisi myös Q&A:n Instagram Storyssa, jossa katsojat pystyivät kysymään kolmikolta mitä vain, useimmiten kysytty kysymys liittyi oletetusti siihen, miksi he eivät ole tehneet videoita yli 11 kuukauteen.

Tämä ei ole simppeli vastaus, mutta koitan pitää tämän mahdollisimman lyhyenä, eli alkuvuodesta kehiteltiin (DUON) kakkoskauden ideaa, miten saadaan siitä parempi kun ykköskaudesta, mitä jaksoissa tapahtuu, niiden rakenne, kohtausluettelot ja draamankaarta.” Sami kertoo.

Tarkoitus oli kuvata YouTube-videoita keväällä, mutta kaikessa meni niin pitkään, että piti ruveta jo käsikirjoittamaan sarjaa. Heinäkuussa meillä oli loma ja elokuussa aloitettiin kuvaukset. Syksyllä oltiin mukana leikkaamisessa aktiivisesti ja olemme ruvenneet tekemään uutta projektia, josta ei voida vielä kertoa.” Hän lisää Storyssa.

Justimusfilms tekee paluun sarjalla, johon on kulunut kokonainen vuosi. Videoita on silti luvassa ensi vuonna heidän omalle kanavalle, mutta aika kertoo, milloin.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Feedi.fi Facebook sivuilla on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan täältä. Arvonta päättyy 24.12.2020 kello 23:59.

Kuva: Justimusfilms YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit