JustimusFilms nähdään myös Duon 3. kaudella – Virallinen traileri ilmestyi tänään YouTubeen!

YouTube-kanava JustimusFilmsin tähdet Juho Nummela ja Joose Kääriäinen ovat olleet päänäyttelijöinä Yle Areenan yksinoikeussarjassa Duo jo kahden tuotantokauden verran. Kolmas kausi on julkistettu alkavan 11. helmikuuta ja sarjasta on tänään julkistettu trailerivideo YouTubessa.

Duo on Yle Areenan komediallinen yksinoikeussarja, joka kertoo teinipoikakaveruksista Samusta ja Joonasta sekä heidän kommelluksistaan. Sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin Yle Areenassa 22. marraskuuta 2019 ja toinen kausi 11. joulukuuta 2020. Kolmas kausi tulee olemaan sarjan viimeinen, jonka jälkeen JustimusFilmsin tekijät vapautuvat tekemään muunlaista tuotantoa. Seuraajat ovatkin spekuloineet JustimusFilmsin palaavan kunnolla takaisin omalle YouTube-kanavalleen tai siirtyvän uuden TV-tuotannon pariin.

JustimusFilmsin sekä itse ohjelman katsojat ovat odottaneet jo pitkään seuraavaa uutta kautta. Sarjasta on kehkeytynyt oma fanikuntansa ja sarja on rikkonut ensimmäisestä kaudesta lähtien Yle Areenan nuorten sarjojen ennätyksen. Ensimmäisen kauden jaksot keräsivät huikeat 2,16 miljoonaa katsojaa ensimmäisellä viikolla ja on ollut myös yllättävää, että vanhempi ikäryhmä on kiinnostunut sarjasta.

Tulevasta kaudesta oli jo saatu ennakkotietoa viime vuoden elokuussa, kun JustimusFilms julkaisi Instagram-tilillään kuvan Duo:n ensimmäisestä kuvauspäivästä. Kolmannen kauden sisällöstä myös paljastui tietoa kyseistä kuvaa tarkastelemalla, jossa näkyy kyltti tekstillä ”Samun ja Joonan pelikauppa”.

Kolmen minuutin pituinen traileri on katsottavissa YouTubessa nimellä ”DUO 3 AREENASSA 11.2” JustimusFilmsin kanavalla ja se sisältää yllättävän paljon videomateriaalia kauden sisällöstä. Luvassa on niin larppaamista, lelukaupan perustamista kuin heilumista maastopuvuissakin. Kolmas tuotantokausi sisältää 8 jaksoa ja ovat kestoiltaan 15-30 minuuttia. Kaikki jaksot julkaistaan 11. helmikuuta ja ne ovat katsottavissa ainoastaan Yle Areenan kautta.

Duo 3:n virallinen traileri ja ensikatsaus tulevaan kauteen:

Artikkelikuva: JustimusFilms, Instagram

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit