Jake Paul vs Anderson Silva – rikkooko tapahtuma kamppailulajien lipunmyyntiennätyksen?

Jake Paul vs Anderson Silva -nyrkkeilyottelu on yksi tämän vuoden kuumimmista kamppailu-urheilutapahtumista.

Tulevana lauantaina tubettaja Jake Paul kohtaa UFC-tähti Anderson Silvan Desert Diamond arenalla.

Nyrkkeilyottelu on jo rikkonut useita areenan lipunmyyntiennätyksiä, mutta tuleeko ottelu kasvamaan kaikkien aikojen eniten lippuja myyväksi tapahtumaksi kaikissa kamppailu-urheilulajeissa?

Boxing scenen mukaan ainoa tapahtuma, joka on myynyt enemmän kuin Jake Paul vs Anderson Silva -ottelu, on vuonna 2021 järjestetty UFC 263, jossa otteli mm. Nate Diaz, Israel Adesanyan ja Marvin Vettor.

Lue myös:

Paulin ja Silvan otteluun on aikaa kaksi päivää, joten on vielä mahdollista, että lipunmyynti ylittää UFC 263 -tapahtuman. Tällöin ottelusta tulisi kaikkien aikojen eniten lippuja myyneeksi kamppailu-urheilutapahtumaksi.

Paulin vastustajat peruvat ottelut

Tubettaja Paul on nyrkkeilyt jo muutamia vuosia ja hänen oli tarkoitus ensin otella Tommy Furya vastaan elokuussa, mutta maahantulo-ongelmat estivät ottelun.

Seuraavaksi vastustajaksi valikoitui Hasim Rahman Jr, joka lopulta perui ottelunsa paino-ongelmien ja vaatimuksien takia.

Viimeisimpänä vastustajan on nyt Anderson Silva, jonka kanssa ottelu on tapahtumassa. Ottelu käydään 29. lokakuuta ja ottelun voi katsoa Showtimen kautta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jake Paul (@jakepaul) jakama julkaisu

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit