Jake Paulin ottelu peruuntui jälleen – ”Heillä ei ole itsevarmuutta otella minua vastaan”

Jake Paulin ottelu Hasim Rahman Junioria vastaan on peruttu, johtuen Rahman Juniorin ongelmista päästä vaadittuun painoluokkaan. Most Valuable Promotions ilmoitti peruutuksesta sunnuntaina 31. heinäkuuta.

Tubettajanyrkkeilijä on viimeaikoina kärsinyt otteluiden peruutuksista useampaan otteeseen ja tämä ei suinkaan ole ensimmäinen lajiaan. Paulin oli aluksi määrä otella Tommy Furya vastaan ja hänen peruttuaan korvaajaksi löydettiin Rahman Junior, joka niin ikään päätyi perumaan ottelun. Paul ei jäänyt asiasta hiljaiseksi, vaan kommentoi peruutuksia Twitterissään, samalla piikitellen Furya ja Rahman Junioria.

 

– Ensiksi Tommy Fury ja nyt Hasim Rahman. Tälläisten nyrkkeilijöiden kanssa on vaikea työskennellä, koska he eivät ole ammattimaisia ja heillä ei ole itsevarmuutta otella minua vastaan. kertoi Paul Twitter-tilillään.

Paul ei ole vielä ilmoittanut Rahmanin korvaajasta. Ottelupäivään on alle viikko aikaa, joten näyttää todennäköiseltä, että uutta otteluparia ei näin lyhyellä varoitusajalla löydy.

Lue myös: Kivi, paperi, sakset -turnaus – mukana 35 suomalaista somevaikuttajaa!

Latest articles

Liittyvät artikkelit