Entinen UFC-mestari Jens Pulver liikuttui kyyneliin katsojansa tarinasta – ei herkille

Entinen UFC-mestari Jens Pulver liikuttui kyyneliin Twitch-striimin aikana, kun katsoja jakoi sydäntä särkevän tarinan taistelulajeista.

Jens Pulver on maailman ensimmäinen UFC:n höyhensarjan mestari ja nykyään pääosin striimaaja, jolla on Twitch-kumppanuus. Striimeissä hän katsoo vanhoja otteluita sekä puhuu näihin liittyvistä asioista.

Kun yksi katsoja jakoi hänen tarinansa striimin aikana, ottivat tunteet vallan entisestä mestarista. Hänen muistoonsa palautui karut hetket painimisesta, sekä myös serkun traaginen kuolema, kun hän oli 12-vuotias.

 

Kuten videosta näkee, Pulverilla on vaikeuksia pitää itsensä tyynenä ja lopuksi kävelee poispäin striimistä hetkeksi. Paluun jälkeen, urheilija vaihtoi striiminsä täydelle näytölle ja alkoi lukemaan EmilyCreamer käyttäjän kommenttia ääneen:

Aviomieheni oli kaksinkertainen Iranin painimestari. Hän menetti vasemman käden toimintakyvyn ja ei voinut elää asian kanssa, joten hän riisti oman henkensä.” Pulver jatkaa vielä tauon jälkeen, ”Toivon, että nämä tyypit eivät laittaisi liikaa paineita itselleen. Me haluamme vain aviomiehemme, emme välitä voittamisesta”.

Tämän jälkeen entinen UFC-mestari Jens Pulver jakaa hirvittävän tarinan lapsuudestaan ja siitä, mikä on pitänyt hänet vielä tällä tiellä. Mikäli et ole herkkä, voit katsoa klipin täältä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit