Dr Disrespect paljasti tulevaa albumiaan – soitti pätkän striimissä!

Herschel Beahm IV on yhdysvaltalainen YouTube-striimaaja, joka tunnetaan palvelussa nimellä Dr DisRespect. Hänellä on YouTube-kanavallaan lähes neljä miljoonaa tilaajaa.

Vaikka Dr DisRespect on peleihin keskittyvä striimaaja, häneltä on ilmestynyt myös omia biisejä, jotka ovat keränneet miljoonia näyttökertoja. Yksi tunnetuimmista striimaajan kappaleista on Gillette, jolla on yli 10 miljoonaa näyttökertaa YouTubessa.

Lue lisää: Dr Disrespect tekee dissibiisin Twitchistä? Kappaleen nimeksi violetit käärmeet!

Dr Disrespect on paljastanut striimissään työstävänsä uutta kokopitkää albumia ja kertoi myös hieman tulevan albuminsa yksityiskohtia edellisessä striimissään.

– Albumin, bourbonin (viskin), pian yli 100 miljoonan dollarin pelistudion ja animaatioshown välillä minulla on ollut paljon meneillään, kommentoi Dr Disrespect soitettuaan tulevaa kappalettaan.

17. helmikuuta striimaaja esitti ensimmäistä kertaa keskeneräisen kappaleensa osana tulevaa albumia ja soitti sen uudestaan päivitettynä versiona 30. maaliskuuta striimissään. Seuraavan singlen uskotaan olevan tehty yhteistyössä Volkor X -nimisen tuottajan kanssa, joka sisältää Dr Disrescpetin vokaalit Interstellar-elokuvan teemamusiikin remix-version päällä.

Julkaisuajankohtaa tulevalle albumille ei ole vielä tiedossa, eikä myöskään sen sisältämien alkuperäiskappaleiden määrää. Dr Disrespectiltä on kuitenkin odotettavissa lisää kappaleiden pätkiä katsojille kuultaviksi tulevissa striimeissä.

Dr Disrespectin ”albuminpaljastusstriimi” on katseltavissa kokonaisuudessaan YouTubessa:

Artikkelikuva: Dr Disrespect, YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit