Daniel Ahola havittelee nyrkkeilykehään vaikuttajan kanssa – tarjoaa 1 000 euroa hänet päihittäneelle!

Daniel Ahola havittelee nyrkkeilykehään suomalaisen vaikuttajan kanssa. Porkkanana hän tarjoaa hänet päihittäneelle 1 000 euroa.

Rapakon takana jo tuttuna ilmiönä – vaikuttajat ovat ottaneet toisistaan mittaa nyrkkeilykehässä. Muun muassa veljekset Logan ja Jake Paul ovat otelleet jo useampaan otteeseen ja YouTube vs. TikTok -nyrkkeilyilta järjestettiin kesäkuussa.

Lue myös: Daniel Ahola lausui 10 000 kertaa työkaverinsa nimen – katso, mitä siitä seurasi!

Suomalainen tubettaja Daniel Ahola haluaa selvästi jenkkien tapaan hypätä kehään vaikuttajan kanssa, mutta ainakaan ilman porkkanaa yksikään vaikuttajista ei ilmoittanut haluavansa ottelemaan.

Lauantaina Ahola ilmoitti Instagram-tilillään antavan hänet päihittäneelle vaikuttajalle 1 000 euroa.

– Tossa pari viikkoa sitten yritin yllyttää jengiä tossa somessa lähtee mun kanssa nyrkkeilee, mutta ei ollu vapaaehtosii,  jengi ei oikei uskaltanu. Mä ajattelin, että nostetaan vähän panoksii; jos joku vaikuttaja lähtee mun kans kehään nyrkkeilemään ja voittaa mut, nii saa 1 000 euroo. Onks vapaaehtosii?, Ahola kertoi Instagramin story-osiossaan.

Nyt odotellaan, josko joku vaikuttajista tarttuisi porkkanaan ja Suomessa nähtäisiin ensimmäinen vaikuttajien välinen nyrkkeilyottelu.

Lue lisää uutisia tubettajista täältä!

Latest articles

Liittyvät artikkelit