Conor McGregor kertoi, miksi YouTube-nyrkkeily on hyväksi lajin liiketoiminnalle

Jake Paul ja Logan Paul ovat nostaneet ”YouTube-nyrkkeilyn” pinnalle viime vuosien aikana. Vaikka useat nyrkkeilyn harrastajat pitävät tubettajien touhuamista lajin pilkkaamisena, on Conor McGregor asiasta kuitenkin eri mieltä, uskoen sen olevan vain hyväksi lajin liiketoiminnalle.

Conor McGregor on jo keskittynyt hyvän tovin tulevaan UFC 257 -otteluunsa Dustin Poirieria vastaan. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt Jake Paulia yrittämästä saada entistä kaksinkertaista UFC-mestaria vastaamaan hänen näytösotteluhaasteeseensa.

Jake haastoi McGregorin ensimmäistä kertaa marraskuussa 2020, tyrmättyään Nate Robinson edellisessä ottelussaan. Jäätyään ilman huomiota, lisäsi hän muutamaa viikkoa myöhemmin pottiin 50 miljoonaa dollaria. Tästä huolimatta, ei hän ole saanut vieläkään Conorin huomiota.

32-vuotias vapaaottelija jakoi kuitenkin nyt tuoreessa haastattelussaan ajatuksiansa YouTube-nyrkkeilystä:

– Monet kritisoivat [YouTube-nyrkkeilyä], sillä heidän mielestään se pilkkaa lajia. Haluaisin että kerrot minulle mielipiteesi asiasta, kysyi haastattelija.

– Jos he ottelevat, niin ei se silloin voi olla lajin pilkkaamista? He tulevat lajiin sisään ja he kilpailevat. En ole niinkään sitä vastaan. Sen YouTube-junnun ja NBA-tähden taisto oli hyvää bisnestä, McGregor vastasi.

– Olenko minä innostunut niistä otteluista? Ne eivät ole kovin korkeatasoisia jos minkään, mutta kuten sanotaan, jos se tekee rahaa, se tekee järkeä. Tiedän, ettei Dana ja UFC ole niistä kovin innoissaan, mutta minä en ole niinkään niitä vastaan. Minusta jos ihmiset ovat valmiita tulemaan lajiin sisään ja ottamaan riskin tehdessään sen kävelyn, olen varmasti katsojana, McGregor jatkoi.

McGregorin mielipide saattaa tulla monelle fanille yllätyksenä, jotka odottivan hänen tekevän aiheesta räikeitä kommentteja. Bisnesmiehenä hän kuitenkin tukee tubettajien nyrkkeilyä, sillä loppujen lopuksi, antavat he kehässä kaikkensa ja tekevät samalla valtavan määrän rahaa.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: YouTube-kuvakaappaus

Latest articles

Liittyvät artikkelit