AndyPyron katsojaryntäys kaatoi huuto.net -sivuston – ”En saa mun housuja ku joku kusinen tietokone…”

AndyPyron hyväntekeväisyys tempaus sai ikäviä seurauksia Huuto.net -sivustolle, jonka verkkosivut kaatuivat väliaikaisesti suuren kävijävirran seurauksena.

Twitch-striimaaja Anssi ”AndyPyro” Huovinen pitää parhaillaan subathon-lähetystä Twitch-kanavallaan. Subathon on lähetys, jossa katsojat päättävät livelähetyksen keston lahjoittamalla tilauksia tai bittejä livelähettäjälle. Subathonissa tavallista on, että lähettäjä asettaa tavoitteet tilaajamäärille ja toteuttaa jonkin tempauksen, kun tietty tilaajamäärä on saavutettu.

AndyPyron 8 000 tilaajan tavoitteen tehtävänä oli huutokaupata hänen vanha tietokoneensa ja lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen. Huutokauppapaikaksi valikoitui huuto.net -sivusto, jonka palvelimet eivät selvästi ole valmistautunut suureen kävijävirtaan.

Noin kahdeksan aikaan keskiviikko-iltana AndyPyro pahoitteli Instagram-tilillään, että Huuto.net -sivusto on kaatunut.

– Nyt on käynyt silleen, että pienen yleisöryntäyksen takia huutonetin sivut on virallisesti vahingossa kaadettu, pahoittelut siitä. Varmasti palaa ylös jossakin vaiheessa, AndyPyro kertoi Instagram-tarinoissaan.

Suosittu vaikuttaja jakoi huutokauppalinkkiään useissa sosiaalisen median alustoissa sekä omassa Twitch-lähetyksessään, joten sivuilla oli samanaikaisesti useita tuhansia kävijöitä.

Sivujen kaatuminen vaikutti myös Huuto.netin kävijöihin. Yksi kärsijöistä ei ollut kyennyt huutamaan haluamiaan housuja Huuto.netissa, sillä sivut olivat kaatuneet.

– En saa mun housuja ku joku kusine tietokone ja @twitchandy on kaatanut koko huutonetin, kävijä kirjoitti Instagramissa.

AndyPyron laittamassa huutokaupassa on huudettavana BlackOps 4 Custom build -tietokone, jonka lähtöhinta oli 500 euroa. Vajaassa vuorokaudessa tietokonetta on huudettu yhteensä 16 kertaa ja hinta on artikkelin kirjoitushetkellä 3 000 euroa. Huutokauppa päättyy torstaina 13.01.2022 kello 19:34 tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Lue myös: Feedi etsii toimittajia, videoeditoijia ja someosaajia – useita paikkoja tarjolla!

Latest articles

Liittyvät artikkelit