Connect with us

Uutiset

Feedi etsii toimittajia, videoeditoijia ja someosaajia – useita paikkoja tarjolla!

Published

on

TÖITÄ TARJOLLA

Oletko perillä striimaajista, tubettajista, TikTokkaajista ja muista vaikuttajista? Haemme Feedille mukaan hyviä tyyppejä, jotka tietävät, mikä kiinnostaa ihmisiä suomalaisessa sekä kansainvälisessä vaikuttajaskenessä. Voit olla joko valmistunut media-alalta, opiskelija tai täysin aloitteleva tekijä – sillä vain asenteella ja mielenkiinnolla työtä kohtaan on väliä!

Feedillä työskentelet vapaasti ja saat toteuttaa omia ideoitasi. Työskentely tapahtuu viikolla sekä myös viikonloppuisin, joten olet valmis joustamaan työvuorojen suhteen. Pääpiirteittäin toimimme etänä, mutta tietyt työkeikat vaativat myös läsnäoloa.

TÖITÄ ON TARJOLLA toimittajille, videoeditoijille, graafikoille sekä someosaajille. TYÖSTÄ MAKSETAAN PALKKIO

Päivittäisuutisointiin kirjoittajaksi (etätyö)

Advertisement
  • Tehtävänäsi on tuottaa vaikuttajista kiinnostavia artikkeleja Feedi.fi -sivustolle. Tiedät, mitkä aiheet kiinnostavat lukijoitamme ja osaat käyttää useita sosiaalisen median alustoja. Tiimimme on mukana jokapäiväisessä tekemisessä ja opastamme kirjoittajiamme aktiivisesti.

Videoeditointiin/sometyöntekijäksi (etätyö)

  • Hallitset video- ja editointiohjelmia. Editoit lyhyitä videoita useisiin eri sosiaalisen median alustoihin, sekä tarvittaessa pidempiä kokonaisuuksia YouTubeen.

Uutisankkuriksi TikTok ja YouTube (Uusimaa + etätyö)

  • Tehtävänäsi on esiintyä videoilla ja kertoa katsojille trendaavista uutisaiheista. Odotamme sinulta esiintymis- sekä puhetaitoja.

Mitä tarjoamme:

  • Kehittyä täysin uudella ja nousevalla medikentällä
  • Monipuolisia työtehtäviä media-alalla
  • Artikkeli- ja postauskohtainen palkkio

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen feedifi@gmail.com. Mainitse hakemuksessasi työtehtävä/työtehtävät, josta olet kiinnostunut.