xQc ei yllättynyt vuoden striimaaja -palkinnon häviöstä – ei pyytänyt ihmisiä äänestämään häntä!

Felix ”xQc” Lengyella on ollut sisältörikas Twitch-kanava viimeisten vuosien aikana, jolloin hän on striimannut lähes päivittäin noin 75 000 katsojalle. Vaikka xQc on yksi maailman suosituimmista striimaajista ja hän on ollut edellisvuosinakin The Streamer Awards -palkintogaalassa ehdolla vuoden striimaajaksi, hän ei kuitenkaan voittanut vieläkään kyseistä palkintoa. Sen sijaan palkinnon sai tänä vuonna striimaaja Ludwig Ahgren.

Lue myös: Streamers Awards ehdokkaat ja voittajat ovat tässä – striimaajia palkittiin 27:ssä kategoriassa!

26-vuotias striimaaja kertoi striimissään tulosjulkistusten jälkeisenä päivänä, ettei ollut yllättynyt tuloksista.

– Olen niin hämmentynyt siitä, miten ihmiset käyttäytyivät, että minulla olisi ollut mahdollisuus voittaa tämä, xQc kertoi striimissään.

Sitten hän selitti, miksi, ja väitti, että lopputulos oli ilmeinen.

xQc ei tänä vuonna tehnyt samanlaista äänestyskampanjaa vuoden striimaaja -palkinnon voittamiseksi kuin vuonna 2017 voitettuaan Overwatch World Cupin. Striimaaja kertoi voittaneensa maailmancupin, koska hän tuolloin kannusti ihmisiä äänestämään häntä vuoden striimaajaksi, eikä hän halunnut toistaa samaa kampanjatempausta tällä kertaa.

xQc ei halua moittia Ludwigia, mutta kertoo hänen mainostaneen ehdokkuuttaan vuoden striimaaja -kategoriassa, suoranaisesti kehottaen ihmisiä äänestämään.

xQc selittää Twitch-striimissään, miksi hän ei voittanut Vuoden Striimaja -palkintoa:

Artikkelikuva: xQc Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit