xQc ei saapunut podcast-nauhoituksiin – Pokimane levitteli käsiään eikä tiedä syytä

8. huhtikuuta Felix ”xQc” Lengyel oli kertonut Discordissa työstävänsä Imane ”Pokimane” Anysin kanssa yhteistä podcastia, jonka ensimmäinen jakso julkaistiin lauantaina 9. huhtikuuta. Tämä ei mennyt kuitenkaan aivan suunnitelmien mukaan, sillä xQc ei tullut ollenkaan paikalle juontamaan Pokimanen seuraksi. Toisin sanoen Pokimane jätettiin oman onnensa nojaan juontamaan yksin podcastin ensimmäistä jaksoa suorassa Twitch-lähetyksessä.

Lue myös: xQc ja Pokimane aloittavat podcastin – “kokeilujakso” tulossa lähipäivinä?

Twitchtissä livenä kuvatussa podcastissa eräs katsoja kysyi chatissa tilanteesta, johon Pokimane vastasi ihmettelevästi käsiään levitellen.

– Luulen hänen unohtaneen, että tänään oli lauantai. Ehkä hän ajatteli, että tarkoitin ensi lauantaita? En tiedä, vastasi Pokimane.

xQc tunnetaan aktiivisesta striimaamisesta ja monen tunnin striimeistä, eikä hän aina noudata aikatauluja, joka voisi selittää hänen poissaolonsa. Pokimane näyttää kuitenkin suhtautuvan kyseiseen yllättävään tilanteeseen humoristisesti.

xQc ja Pokimane suunnittelevat todennäköisesti uudelleen ensimmäisen jakson, jossa molemmat striimaajat olisivat paikalla.

Artikkelikuva: Pokimane, Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit