xQc ja Pokimane aloittavat podcastin – ”kokeilujakso” tulossa lähipäivinä?

Twitchin kärkistriimaajat ja YouTubessakin suosiota nauttivat Felix ”xQc” Lengyel ja Imane ‘Pokimane’ Anys ovat yhteistuumin päättäneet aloittaa yhteisen podcast-projektin. Tieto tekeillään olevasta podcastista tuli julki Discord-palvelussa, kun xQc kommentoi tekevänsä podcast-valmisteluja Pokimanen kanssa.

XQc:n toimintaa seuraava Twitter-käyttäjä xQcOWUpdates on julkaissut tviitin, jossa on kuvat striimaajan Discord-kommenteista.

– Minulla oli mielessä kaksi podcastia. Ensimmäisen studiota on työstetty jo kuukausia ja jos pidämme formaatista, käytämme studiota podcastiamme varten, kirjoitti xQc.

Lue myös: xQc reagoi TurunPugin auton räjähdykseen – striimaaja säikähti ja oli sanaton pamauksesta!

Discord-palvelussa tiedottaminen tulevasta podcastista aiheutti osassa xQc:n seuraajista hämmennystä ja ihmetystä, mutta suurin osa hänen katsojakunnastaan on luottavaisin mielin. Toisaalta Pokimane ei ole julkaissut somessa vielä ollenkaan tulevaan podcastiin liittyvää uutista tai paljastusta.

xQc:n ja Pokimanen yhteisestä podcast-projektista ei vielä tiedetä enempää, esimerkiksi sarjan nimi, aiheet, jaksojen määrät ja mahdolliset podcast-vieraat ovat vain arvuuteltavissa fanien keskuudessa.

Latest articles

Liittyvät artikkelit