Vuoden luetuimmat 2021: Derya Dincer kohun keskellä – saanut lukuisia tappouhkauksia ja vihakommentteja!

Joulukuun kunniaksi Feedi.fi -sivusto julkaisee vuoden 2021 10 luetuinta juttua.

Kahdeksanneksi luetuin juttu vuonna 2021 oli kohu tubettaja Derya Dincerista, joka sai jopa tappouhkauksia lähettyään Espanjaan tuottamaan sisältöä koronaviruksen jyllätessä huhtikuussa.

Juttu on julkaistu alun perin 07.04.2021.

Vuoden luetuimmat 2021: Derya Dincer kohun keskellä – saanut lukuisia tappouhkauksia ja vihakommentteja!

Derya Dincer on kohun keskellä ja saanut jopa tappouhkauksia, ilmoitettuaan lähteneensä ystäviensä kanssa tekemään sisällöntuotantoa Espanjaan.

Somevaikuttaja sekä sisällöntuottaja Derya Dincer nosti kohun sosiaalisessa mediassa, kun hän kertoi Instagram-tarinassaan lähtevänsä Espanjaan pelkällä menolipulla ystäviensä kanssa noin kuukaudeksi.

Dincer vakuuttaa seurueen toimineen vastuullisesti, sillä he kaikki ovat käyneet viikkoa ennen kahdessa eri koronavirustestissä, joiden tulokset ovat olleet negatiivisia. Hän painottaa myös, että seurue noudattaa Espanjan koronaohjeistuksia.

Derya Dincer kohun keskellä:

Kovin moni ei ole suhtautunut hellävaraisesti Dincerin ja hänen ystäviensä matkaan. Hän on vastaanottanut lukuisia vihakommentteja uusimpaan Instagram-kuvaansa, sekä saanut myös tappouhkauksia.

6kk sitten *tekee video jossa huijaa seuraajia että lähtee espanjaan ja pitää videon alussa puheen kuinka rajoitusten noudattaminen on jokaisen vastuulla ja täytyy miettiä todella tarkkaan onko pakko matkustaa* Harmi että et voi suoraan sanoa että oot vaan reissussa vaan yrität tehdä matkasta hyväksyttävämpää sanomalla sitä työmatkaksi.marikaviivi niminen käyttäjä kommentoi.

Sulla suuri some kannatus ja senkin takia kehotan nyt miettimään kerran tai pari ennen kun lähet keskellä koronaa ulkomaille.. Kysyn vaa että miksi?????? Oliko niin iso tarve lomailla ettet jaksanut noudattaa suosituksia enää. Eikä se auta että blokkaat ihmisiä, jotka keskustelevat tästä aiheesta, koska onhan tää nyt aika keskustelua herättävä juttu.

Monet ovat kuitenkin tukeneet Dinceriä, kuten hänen poikaystävänsä Miika Suvanto, joka puuttui asiaan ja julkaisi Instagram-tarinassaan kuvan, jossa ihmetteli ihmisten käytöstä.

Artikkelikuva: Derya Dincer YouTube

Lue tuoreimmat tubettaja-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit