VIDEO: Twitch-striimaaja sai haisevan yllätyslahjan katsojaltaan!

Twitch-striimaaja sai haisevan yllätyslahjan joltakin ilkikuriselta katsojaltaan ja hämmentyi täysin kun tajusi mitä ”lahja” oikein sisälsi.

Striimaaminen on tosiaankin yksi eniten vuorovaikutteisista viihteen muodoista, jossa myös katsojalla on iso rooli siinä minkälainen kokemus itse sisällöntuottajalle syntyy suorassa lähetyksessä. Tästä syystä formaatti onkin hyvin houkutteleva katsojille, jotka haluavat trollata striimaajaa muiden katsojien edessä. Tämän sai kokea myös Twitch-striimaaja Eric ”Erobb221” Robbins omassa torstain lähetyksessään, kun joku hänen katsojistaan oli päättänyt lähettää hänelle pussillisen ulostetta ”lahjaksi”.

Aluksi Erobb221 oli lähetyksessä innoissaan avaamassa tätä saamaansa ihanaa lahjaa. ”On kuin joulu, olen niin innoissani!”, Erobb iloitsee. Äkkiä hän kuitenkin tajuaa paketin hajusta, että tämä lahja ei ehkä olekaan ihan sieltä ihanimmasta päästä. ”Se haisee, Brittany!” Erobb huutaa kumppanillensa.

Erobb kuitenkin jatkaa hajuista huolimatta paketin avaamista loppuun saakka ja kohta nostaakin sisältä pussillisen ulostetta näkyviin kaikille katsojille. Hän tarkastelee pussia hieman tarkemmin ja toisella puolella pussia onkin viesti: ”Päällesi on ulostettu! Haluatko tietää kuka? Käännä.” Tämän jälkeen Erobb irrottaa kätensä pussista ja huutaa: ”He lähettivät minulle juuri p******!”

VIDEO: Twitch-striimaaja sai haisevan yllätyslahjan katsojaltaan:

 

Erobbin katsojat vaativat, että hän avaisi pussin kunnolla, jotta selviäisi olisiko sisällä todella ulostetta vai jotain muuta. Erobb ei kuitenkaan lähtenyt yllytykseen mukaan ja jätti pussin avaamatta. Myöhemmin hän kertoi ettei avannut pussia kunnolla, koska ei suvaitse pilaa. Striimaaja itse ei ollut täysin vakuuttunut siitä, että pussi todella olisi sisältänyt ulostetta vaan veikkasi sen olevan esimerkiksi vanukasta.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit