VIDEO: Tubettaja ZHC peittää talonsa maalilla – talon arvo 10 miljoonaa!

Tubettaja ZHC peittää talonsa maalilla 30 päivässä miltei täysin, jonka arvo on 10 miljoonaa dollaria!

Zachary ”ZHC” Hsieh on 21-vuotias amerikkalainen Youtube-tähti, jolla on kanavallaan huimat yli 15 miljoonaa tilaajaa. Hän on yleisesti tunnettu skenessään uskomattomien taideteosten lahjoittamisesta muille internet-tähdille.

Viimeisimmällä videollaan ZHC astelee täysin autioon ja valkoisuuttaan puhkuvaan 10 miljoonan dollarin arvoiseen kartanoon taiteilijatiiminsä kanssa. ”Emme aio lopettaa maalaamista ennen, kuin tämä koko 10 miljoonan dollarin talo on maalattu. Jos emme saa tätä valmiiksi 30 päivässä, meidän täytyy lahjoittaa talo”, ZHC avaa aikeitaan ja pelin henkeä.

https://www.instagram.com/p/CF-R9ZmlnFt/

Itselleen hän asettaa tehtäväksi maalata lohikäärmeen joka ulottuu talon toiselta puolelta toiselle ja pelkästään tähän tehtävään kuluikin koko 30 päivää! Videolla 30 päivän aikana syntyy tiimin toimesta toki paljon muutakin, mm. Jättimäinen reikä avaruuteen, jättimäinen hehkulamppu ja hedelmäräjähdys.

Videolla nähdään myös ZHC:n tilaajia. Esimerkiksi kolme hänen tilaajaansa saapui talolle kilpailemaan sormimaalaushaasteessa ja mahdollisuudesta voittaa tuunattu MacBook Pro.

Talosta löytyy nyt myös muita mukavuuksia taideteoksien lisäksi, mm. oma pieni elokuvateatteri, kuntosali, smoothiebaari ja älytön LED-valoilla varusteltu studiohuone.

Tubettaja ZHC peittää talonsa maalilla:

Tiimi onnistui kuin onnistuikin aluksi mahdottomalta vaikuttaneessa tehtävässä maalata koko kartano täyteen 30 päivän aikana. Videon lopussa ZHC heittää vielä katsojille pienen porkkanan: ”Jos tilaat, saatan seuraavaksi lahjoittaa talon!”

Lue tuoreimmat YouTube-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit