VIDEO: Katso kuinka Iphone 12 kestää vasaran iskut!

Katso tuoreelta Youtube-videolta kuinka juuri julkaistu uusi Iphone 12 kestää vasaran iskuja ja puukon viiltoja!

Lokakuun 12. päivä julkaistusta Iphone 12-mallista on tehty lukuisia eri unboxaus-, käyttötesti-, ja arvosteluvideoita Youtubeen. Nyt TechRax nimiselle Youtube-kanavalle on ilmestynyt video, jossa halutaan testata sitä, kuinka Iphone 12 Pro kestää. Kestävyystestiä ei suoriteta kuitenkaan mitenkään kovin hellästi ja sitä ei tule sekoittaa pudotustestiin. Videolla Iphone 12 Pro saa tuntea, kuinka sitä viillellään terävällä puukolla ja hakataan vasaralla. Vaikka video ei tarjoa todellista kuvaa siitä, kuinka Iphone 12 Pro kestää normaalissa käytössä, oli se kuitenkin viihdyttävää katsottavaa!

Katso videolta mitä uudelle Iphone 12 Pro:lle kävi:

Iphone 12 Pro näyttää olevan jopa ehkä hieman edeltäjäänsä Iphone 11 Pro:ta heikompi. Puhelimen näyttö kestää hienosti, kun vasara pudotetaan näytölle noin 7-10 cm korkeudelta, mutta puhelimen näyttö alkaa kuitenkin halkeilla jo todella pienellä voimalla tuotetuista vasaran iskuista. Videon loppua kohden iskujen voimaa lisätään ja lopputulos on odotettavissa: Puhelin on aivan murskana ja ei enää edes käynnisty. Iphone 12:sta ei kuitenkaan voi moittia lopputuloksesta, sillä eihän mitään puhelinta ole tarkoitettu siihen, että sitä lyötäisiin vasaralla suoraan näyttöön.

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Kuva: Youtube TechRax

Latest articles

Liittyvät artikkelit