Twitch-striimaaja xQc jakoi oudoimmat viestit mitä on faneiltansa saanut!

Twitch-striimaaja xQc jakoi katsojilleen outoja viestejä, jotka hän on saanut faneiltansa ajan saatossa Discordissa!

Felix ”xQc” Lengyelin nousu Twitchissä on ollut räjähdysmäistä. Entisestä Overwatch-ammattilaisesta on tullut yksi alustan tilatuimmista striimaajista. Tuhannet katsojat janoavat päivittäin tämän energisen kanadalais-striimaajan lähetyksiä.

2. marraskuuta xQc jakoi katsojilleen lähetyksessään mitä oudoimpia viestejä, joita hän on saanut ajansaatossa pikaviestinäpalvelu Discordissa. xQc avautui keskellä lähetystä, että jotkut fanit saattavat lähettää hänelle tuhansia viestejä huolimatta siitä, että hän ei koskaan edes vastaa niihin.

– Siellä on faneja, jotka ovat lähettäneet minulle tuhansia viestejä. He kirjoittavat juttuja, kuten ”Hei tätä ja tätä tapahtui tänään koulussa”. Näitä viestejä ei ole satoja vaan tuhansia, hulluja määriä, xQc avautui ennen kuin kertoi tarkemmin näistä oudoista tilanteista.

– Toiset lähettävät minulle kuvia tai viestejä ja he vain ovat että ”älä välitä tästä, tallennan tämän vain tähän myöhempää varten”. He käyttävät minua muistivihkona! – Joku lähetti minulle kotiläksynsä! xQc avautuu.

Katso alta kun Twitch-striimaaja xQc avautuu oudoista viestikokemuksistaan!

 

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: theScore esports YouTube

 

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit