Twitch-striimaaja Asmongold paljastaa järkyttävän summan, jota hänelle tarjottiin yhdestä lähetyksestä!

Twitch-striimaaja Asmongold sai järkyttävän suuren tarjouksen siitä, että hän striimaisi peliä yhden päivän ajan!

Kaikkihan tietävät että huippustriimaajat tekevät lähetyksillään, lahjoituksilla ja yhteistöillä huikeita määriä rahaa. World of Warcraftista tuttu striimaaja Asmongold kuitenkin paljasti katsojilleen vielä huikeamman rahamäärän, jota hänelle on tarjottu pelin striimaamisesta yhden päivän ajan.

Twitchin ja Youtuben kaltaisilla alustoilla nähdään paljon sponsoroituja lähetyksiä. Peliyhtiöt maksavat striimaajille isojakin summia rahaa siitä, että he pelaavat ja mainostavat peliä lähetyksissään. Sitä emme varmaksi voi sanoa, että paljonko peliyhtiöt keskimäärin maksavat striimaajille näistä lähetyksistä, mutta luultavasti paljon.

Asmongold päätyi antamaan hieman maistiaisia lähetyksessään siitä, kuinka paljon hänelle on yhden päivän sponsori-striimistä tarjottu. Täytyy kyllä sanoa, että summan vieressä kalpenee aika monen ihmisen tuntipalkat.

Twitch-striimaaja Asmongold paljastaa kuinka paljon hänelle on tarjottu yhden päivän lähetyksestä:

 

– He tarjosivat minulle yli.. En aio kertoa mikä peli.. yli 300 000 dollaria, siitä että pelaisin peliä yhden päivän ajan, Asmongold kertoo.

Joku katsojista kysyi lähetyksessä paljastuksen jälkeen, onko Asmongold ottanut tarjouksen vastaan. Tähän Asmongold vastasi, että hän oli sanonut tarjoajille ”ehkä” ja että hän saattaisi mahdollisesti tehdä 300 000 dollarin lähetyksen piakkoin.

Asmongoldille tämä järjetön tarjous ei suinkaan ole ensimmäinen laatuaan, sillä aiemmin tänä vuonna hän paljasti, että hänelle on tarjottu myös yli 200 000 dollaria lähetyksestä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Asmongold Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit