Tubettajien kummitustalo kävi toteen – sirkkelin ääniä ja jumpscareja!

Tubettajien kummitustalo sai vieraaksi viisi eri tubettajaa, kun Iha Just Imus -kanavan Konsta ja Olli olivat rakentaneet kummitustalon.

Iha Just Imus -kanavan Konstalta ja Ollilta ei voi ennalta arvata, mitä seuraava video pitää sisällään. Nyt kaksikko oli järjestänyt viidelle eri tubettajalla pilkkopimeän kummitustalon, jossa näkyvyyttä ei ole ja ainoa tavara on infrapunakamera, jolla he kuvaavat omia reaktioitaan.

Pakohuoneen kaltaiseen esterataan oli tehty köysi, jota seuraamalla tubettajat pystyvät liikkumaan eteenpäin, eivätkä eksy reitiltä. Videolla nähdään muun muassa Molybros, Miska Haakana, Mikael Renwall, Tuuli sekä A-lapsista Roope Rannisto.

Video on huvittavaa katsella, sillä säikähdykset menevät nappiin täydellisesti. Paniikki kasvaa selvästi loppua kohden, varsinkin lopussa olevan sirkkelin ollessa monen mielestä kaikista pelottavin.

Tubettajien kummitustalo kävi toteen – sirkkelin ääniä ja jumpscareja!

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit