Tubettaja Tomas Grekov kertoo kuinka paljon hänellä kuluu rahaa viikossa!

Somevaikuttaja ja tubettaja Tomas Grekov paljastaa uudella Youtube-videollaan kuinka paljon hänellä kuluu rahaa viikossa!

Tubettajien rahankäyttö kiinnostaa ja puhututtaa katsojia aina. Tästä syystä tubettajat monesti tekevätkin aiheesta videoita ja tällä kertaa tubetähti Tomas Grekov on vuorollaan päättänyt tehdä omasta rahankäytöstään videon.

Videolla Grekov seuraa tarkasti rahankulutustaan viikon ajan ostos ostokselta. Koska video on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Nordean kanssa, nähdään siinä myös Nordean muutamia mielenkiintoisia lähimaksutuotteita Grekovin esittelemänä. Toki videolla nähdään myös paljon muutakin Grekovin arjesta, kuin pelkkää kulutusta ja lähimaksutuotteita.

Vaikka videon tarkoituksena onkin seurata Grekovin rahankäyttöä viikon ajalta, koostaa hän lopussa myös kiinteitä kulujaan kuukausitasolla, jotta saisi aikaiseksi mahdollisimman realistisen arvion viikkokohtaisesta rahankäytöstään. Videon lopussa Grekov myös vielä kaiken päälle erittelee, analysoi ja avaa lukuja hyvin katsojalle.

Tubettaja Tomas Grekov kertoo kuinka hän paljon käyttää rahaa viikossa:

Muista seurata Feedifi myös Instagramissa, niin saat aina tuoreimmat artikkelit suoraan omaan feediisi!

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Kuva: TOMAS YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit