Tubettaja Logan Paul haluaa edelleen presidentiksi – kertoo podcastissaan presidenttiydestä tosissaan!

Tubettajana Logan Paul on kertonut uusimmassa podcast-jaksossaan haluavansa edelleen presidentiksi. Sometähti on kertonut asiasta tosissaan ja aikoo hakea ehdokkuutta aikaisintaan 35-vuotiaana.

Yhdysvaltalainen Logan Paul on 26-vuotias tubettaja ja somepersoona, jonka ura lähti nousuun entisen Vine-videopalvelun myötä. Tänäpäivänä hänen YouTube-kanavallaan on  yli 23,4 miljoonaa tilaajaa.

Vuonna 2020 Logan Paul kertoi suuresta tavoitteesta, nimittäin hän haluaa jonain päivänä ennen kuolemaansa päästä USA:n presidentiksi.

Lue myös: Logan Paul kertoi kohtaamisen apinan kanssa olevan täysin totta – “En järjestellyt sitä mitenkään, mä vannon!”

Muutama päivä sitten julkaistussa Impaulsive-nimisessä podcastisssa hän kertoi yhä tavoittelevansa valtion suurinta johtajatitteliä, viimeistään 35-vuotiaana.

– Todellakin mietin lähteväni ehdolle 35-vuotiaana. Tyyliin oikeasti. 35 vuotta on vähimmäisikä, joka vaaditaan Yhdysvalloissa presidentiksi pääsemiseksi. Logan kertoi podcastissa.

Kyseistä podcastia on tehty tähän mennessä jo 313 tunnin mittaista jaksoa, joissa käsitellään yhdysvaltalaista populaarikulttuuria ja sen eri ilmiöitä. Podcastille on oma YouTube-kanavansa, joka tunnetaan nimellä IMPAULSIVE. Logan on podcastin yksi isännistä.

Aihe alkaa kohdasta 1:00:33:

Artikkelikuva: Impaulsive, Youtube

Latest articles

Liittyvät artikkelit