Logan Paul kertoi kohtaamisen apinan kanssa olevan täysin totta – ”En järjestellyt sitä mitenkään, mä vannon!”

Tubettaja Logan Paul kertoi BFFs podcastissa hittivideoksi syntyneen kohtaamisen apinan kanssa olleen täysin totta, eikä millään lailla järjestelty.

Nyrkkeilykehässä kohdanneet Logan Paul ja KSI julkaisivat markkinoille uuden urheilujuoman, Prime Hydrationin. Juoma sai välitöntä suosiota tubettajien ansiosta, mutta Loganin Etelä-Afrikan reissu toi urheilujuomalle valtavaa mainosta. 26-vuotias Logan kohtasi Etelä-Afrikassa apinan, joka varasti hänen repustaan Prime-urheilujuoman.

Videoklippi levisi sosiaalisessa mediassa hurjasti ja sai valtavasti näkyvyyttä.

Lue lisää: Logan Paulin kohtaaminen apinan kanssa leviää Internetissä − “Tämän on oltava Super Bowl -mainos”

Videon oltua niin uskomaton, moni uskoi, että video on jotenkin järjestelty ja näytelty.

– Tämän täytyy olla järjestelty, yksi faneista kommentoi.

Logan kuitenkin vannoi BFFs with Dave Portnoy and Josh Richards -podcastissa, että video on täysin totta, eikä sitä järjestelty millään tavalla.

– En järjestellyt sitä mitenkään, mä vannon. Miten ihmeessä minä järjestelisin sen villissä Etelä-Afrikassa, aloitti Logan podcastissa.

Videolla Logan ja hänen kaverinsa olivat eniten huolissaan arvokkaista kameravarusteista, mutta yllätykseksi apina varastikin urheilujuoman ja silloin Logan tiesi, että tästä videosta tulee täysi hitti.

– Olen täysin rehellinen teille. Minä en järjestellyt sitä. Kun huomasin apinan ottavan Prime-urheilujuoman repusta, silloin mä tiesin, että videosta tulee maailman paras, Logan totesi.

Keskustelu apinan kanssa kohtaamisesta alkaa kohdasta: 41:50.

 

Lue uusimmat viihdeuutiset tästä!

Artikkelikuva: BFFs YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit