TikTokkaaja menetti hampaansa humalassa onnettomuuden seurauksena

TikTokkaaja menetti hampaansa kuvatessaan trendiä, missä kuvataan omaa naamaa jokaisen alkoholijuoman jälkeen. Video nousi nopeasti viraaliksi.

Loputtomien trendien ansiosta TikTokissa uuden sisällön tuottaminen on suhteellisen helppoa kenelle tahansa. Kaikki trendit eivät aina pääty ilman vahinkoja ja sen sai kokea myös Autumncathey6 niminen käyttäjä.

TikTokissa on pyörinyt kauan trendi, jossa kuvaat itseäsi ja ystäviäsi jokaisen nauttimasi alkoholijuoman jälkeen ja vastaat kameralle juoman jälkeen esimerkiksi: ”Tämä on minä yhden viinilasin jälkeen.”

Autumncathey6 vaikuttaa videolla aluksi viattomalta, eikä useamman juoman jälkeen näytä kovin humalaiselta. Pahin on kuitenkin vasta edessä, kun hän seitsemännen juoman jälkeen ryntää ulos ystävänsä kanssa ja kiipeää hänen olkapäille. Seuraavassa kuvassa tyttö on menettänyt hampaansa.

Lue myös: Bulgarialaismies nousi viraaliksi TikTokissa – puhuu Suomea täydellisesti!

Video: TikTokkaaja menetti hampaansa humalassa onnettomuuden seurauksena

Video keräsi nopeassa ajassa satoja tuhansia katselukertoja TikTokissa, kunnes videoon ilmestyi teksti, jossa kerrotaan käyttäjän piilottaneen videon. Silti se leviää laajalti YouTubessa sekä Twitterissä.

Toistaiseksi video on hyvä muistutus siitä, miten varovainen pitää olla, mikäli alkoholia nautitaan.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: AutumnCathey6 TikTok

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit