Bulgarialaismies nousi viraaliksi TikTokissa – puhuu Suomea täydellisesti!

Bulgarialaismies nousi viraaliksi TikTokissa, kun hän teki videon, jossa hän puhui suomen kieltä täydellisellä aksentilla.

Suomen kieltä mielletään maailmalla yhdeksi vaikeammista opiskeltavista kielistä, vaikka maassa olisi asuttu jo useita vuosia. Bulgarialaissyntyinen mies kuitenkin todisti väitteen vääräksi, sillä nykyään Suomessa asuva Viktorio Angelov puhui videollaan täydellisellä aksentilla suomen kieltä. Video nousi nopeasti viraaliksi TikTokissa.

Hän reagoi TikTokissa tehtyyn videoon, jossa pyydettiin puhumaan kaikkia kieliä, mitä hän osaa. Video on kerännyt kahdessa päivässä lähes 100 000 tykkäystä ja täyttyi nopeasti kommenteista, ”miten hänen Suomen aksentti on niin hyvä”?

@viktorioangelov

#stitch with @thewildamalia I’m internaaationaal *in the voice of Rickey Thompson.* #sinulle #suomitiktok#българиятикток #россиятикток #tiktoksverige

♬ original sound – Viktorio

Seuraavana hän reagoi yhteen videon kommenteista, jossa hän selittää, että on muuttanut Bulgariasta Suomeen kahdeksan vuotta sitten, jolloin hänet laitettiin valmentavalla luokalle muiden ulkomaalaisten lasten kanssa opiskelemaan suomen kieltä. Yhden vuoden jälkeen hänet kuitenkin laitettiin normaalille seitsemännelle luokalle muiden kanssa. Omia epäilyksiään hyvästä aksentista omaamisesta hän epäilee, koska on hyvä kielissä tai imitoimaan muiden maiden aksentteja.

Lue myös: Fortnite-pelaaja osti äitinsä kortilla 49 300 V-Bucksia – video reaktiosta naurattaa TikTokissa

@viktorioangelov

Reply to @kasperileino toivottavasti tää auttaa ees vähän! Teenkö videon mun noloista tilanteista muuton alussa? 😅 #sinulle #kielet #multilingual

♬ original sound – Viktorio

Ensimmäistä kertaa Angelov ei ole yllättänyt taidoillaan, sillä hän on kahdesti osallistunut televisiosarjoihin. Ensimmäistä kertaa vuonna 2013 hän osallistui The Voice Kids -ohjelmaan ja saavutti jo silloin laulutaidoillaan finaalipaikan, sekä osallistui X Factor Suomi -ohjelmaan vuonna 2018, jolloin hän sijoittui kahdeksan parhaan joukkoon.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Viktorio Angelov TikTok

Latest articles

Liittyvät artikkelit