Tätä et uskonut koskaan näkeväsi – Xbox Series X jääkaappi

Microsoft teki internet-vitsistä totta, sillä se julkaisi seuraavan sukupolven konsolistaan ”uudenlaisen” version – Xbox Series X jääkaapin.

Kun uuden sukupolven konsolien julkaisu alkaa olla ovella, on Sonylla ja Microsoftilla meneillään kova kisa medianäkyvyydestä. Molemmat julkaisevat lähes päivittäin kuvia ja videoita tulevista konsoleistaan, mutta tällä kertaa Microsoft ylitti kaikkien odotukset.

Ihmisillä on sosiaalisessa mediassa riittänyt puhuttavaa uusien konsoleiden ulkonäöstä. Microsoftin uutta Xbox-konsolia verrattiinkin muodoiltaan jääkaappiin, mikä varmasti sai teknologiajätin miettimään vastausta. Nyt, kun julkaisupäivät lähenevät, teki Microsoft internet-vitsistä todellisuutta. Tällainen on Xbox Series X jääkaappi:

Xbox-jääkaappi on aiheuttanut paljon hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Microsoft ei ole myöskään säästellyt jääkaapin markkinoinnissa, sillä monet vaikuttajat ovat päässeet sitä ihastelemaan.

Todellisuudessa kuitenkaan jääkaappia tuskin kaupan hyllyillä nähdään, mutta ainakin yksi kappale tullaan jakamaan Twitterissä.

Katso miten Snoop Dogg reagoi uuteen Series X-jääkaappiin!

Xbox Series X -jääkaappi – virallinen julkistusvideo:

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Kuvat: Xbox YouTube

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit