Summit1g sai pienemmän striimaajan kyyneliin – ”Lupaan, etten ota tätä itsestäänselvyytenä”

Kuusi vuotta aktiivisesti striimannut DiamondJamz sai kokea supersuositun Jaryd ‘summit1g’ Lazarin yhteisön voiman. 

Twitch-striimaaja DiamondJamz on yksi pienemmistä striimaajista, joka yrittää koko ajan saada kanavaansa kasvatettua, jotta livelähettimen toisi myös hedelmää taloudellisesti.

Valtavan suosion omaava Jaryd ”summit1g” Lazar päätti yhtenä iltana ilahduttaa DiamdondJamzin pienellä eleellä, joilla oli suuret seuraukset. Summi1g jakoi striimaajan Twitch-kanavan Twitter-tilillään ja patisti yhteisönsä katsomaan häntä, kun hän jatkoi vielä uniaan.

– Aion nukkua vielä noin tunnin. Chillatkaaa ja katsokaa tätä kaveria sen aikaa, Summit1g kirjoitti ja jakoi DiamondJamzin Twitch-kanavan.

Summi1g:n yhteisön jäsenet saapuivat viipymättä paikalle, ja sen jälkeen alkoi tilausjuna. Ihmiset tilasivat DiamondJamzin kanavaa taukoamatta, jonka aikana striimaaja liikuttui kyyneliin.

– Lupaan teille, etten ota tätä itsestänäselvyytenä, ja tämä on kirjaimellisesti elämää muuttavaa minulle. Olen striimannut Twitchissä melkein kuusi vuotta ja odottanut suuren räjähdtyksen tapahtumista. Minulla on 7-vuotias poika, joten olen yrittänyt grindata niin kovasti rakentaakseni hänelle tulevaisuuden. Sinä tulit, autoit minua ja näytit samalla, etten anna periksi, DiamondJamz sanoi kesken striimin.

Huikea tapaus toi hänen kanavalleen 12 000 seuraajaa ja sen aikaiset striimaajan tavoitteet rikottiin heittämällä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Kuva: Summit1g

Latest articles

Liittyvät artikkelit