Striimaaja ryöstettiin rajusti – varkaat veivät puhelimen ja autonavaimet

Striimaaja ryöstettiin rajusti kesken lähetyksen, kun xDeezzNutzx striimasi kaikessa rauhassa Twitchiin Pokemon Go:n pelaamista.

Torstaina xDeezzNutzx oli tuttuun tapaansa pelaamassa ulkona Pokemon Go:ta ja samalla 23-vuotias jakoi pelaamistaan Twitch-suoratoistopalveluun. Kesken Pokemonejen saalistamisen neljä miestä saapui nuorukaisen luokse huonot aikeet mielessään.

Miehet hyökkäsivät xDeezzNutzxin kimppuun, joten hän yritti patistella varkaat karkuun sanoen: ”Hei kaverit, olen livessä, Olen livessä! Minulla ei ole mitään. Minulla ei ole mitään”, xDeezzNutzx huusi.

Tilanteesta ei ole videota, sillä xDeezzNutzx striimasi pelkästään Pokemon GO -ruutuaan. Striimaajan onneksi hänellä oli ääniyhteys, jotta neljän ryöstäjät äänet saatiin taltioitua.

Hätystelyistä huolimatta varkaat eivät luovuttaneet ja veivät striimaajan puhelin ja avaimet, jossa oli mukana myös autonavain.

Rikolliset juoksivat tapahtumapaikalta pois nopeasti, mutta livelähetys jatkui. Lopulta vorot onnistuivat sammuttamaan lähetyksen, mutta ainakin kahden miehen äänet saatiin taltioiduttua katsojan tekemään videoon.

Striimaaja ryöstettiin rajusti:

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Muista seurata meitä myös Instagramissa!

Kuvalähde: Gage Skidmore

Latest articles

Liittyvät artikkelit